scroll
Ny kap-/geringssav er mere mobil og ergonomisk end nogensindeKapex KSC 60 Kap-/geringssav har Dobbeltsidet geringsvinkel op til 60 grader og dobbeltsidet hældningsvinkel op til 47 grader.

Ny kap-/geringssav er mere mobil og ergonomisk end nogensinde

Værktøjsproducenten Festool præsenterer det seneste skud på stammen af batteridrevet værktøj. En batteridrevet søster til den velkendte kap-/geringssav skal øge fleksibiliteten

Gulvlægning, træbyggeri og indretning har det til fælles, at der i udførelsen er behov for en kompakt, fleksibel og pålidelig geringssav. Derfor har Festool udviklet endnu et batteridrevet professionelt værktøj.

Kap-/geringssav KSC 60 er udstyret med to Li-ion-batterier og den nyeste generation af kulfrie EC-TEC-motorer. Dobbeltbatterisystemet giver ydeevne til en hel arbejdsdag og påvirker ikke savens rækkevidde eller gennemtrækskraft. Saven er desuden udstyret med en dobbeltsidet geringsvinkel op til 60 grader og dobbeltsidet hældningsvinkel op til 47 grader.

– Vi ved, at mobilitet har stor betydning for vores kunder, men samtidig skal værktøjet være kraftfuldt. Derfor giver det mening at sende en batteridrevet akku kap-/geringssaven på markedet. Samtidig er maskinen stadig præcis og pålidelig, og vi er dermed ikke gået på kompromis med værktøjets kvalitet, forklarer Paw Mikkelsen, tømrer og produktspecialist hos Festool.

Transportabel og ergonomisk arbejdsstation
Med arbejdsbænk og transportvogn i ét får man en transportabel og ergonomisk arbejdsstation til KSC 60, der nemt og hurtigt kan opstilles, og som giver frihed på byggepladsen. Arbejdsbordet har dertil et sidebord til sikker understøttelse af længere arbejdsemner.

– Den transportable arbejdsstation giver mulighed for at save overalt på byggepladsen og samtidig tage højde for de ergonomiske forhold ved forhøjelsesfødder og komfortabelt greb. Arbejdsstationen har også et ergonomisk placeret bæregreb, så man i løbet af dagen nemt kan flytte den efter behov, siger Paw Mikkelsen.

Med kombinationen af Li-ion-batterier og den nyeste generation kulfri EC-TEC-motor har KSC 60 optimal saveeffekt. Dertil giver hastighedsregulering og savklinger til både træmaterialer, laminat og aluminium mulighed for materialetilpasset savning. Derudover er der indarbejdet LED-belysning til skærelinje, støvpose, praktisk smigvinkel, forhøjelsesfødder samt let og kompakt konstruktion i maskinen.

Kapex KSC 60 Kap-/geringssav

Kulfri EC-TEC-motor og dobbeltbatterisystem til optimal ydeevne.
Materialetilpassede klinger til træmaterialer, laminat og aluminium.
Transportabel og ergonomiske arbejdsstation.
Dobbeltsidet geringsvinkel op til 60 grader og dobbeltsidet hældningsvinkel op til 47 grader.

-dc

3/1 2023