Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Simpson Strong-Tie i millardopkøb af fransk producent Der vil ikke ske nogen ændringer i Etanco eller Simpson Strong-Tie Europe's forretning, produktlinjer, produktion, mærker eller medarbejdere.

Simpson Strong-Tie i millardopkøb af fransk producent

Franske Etanco skal styrke Simpson Strong-Ties samlede produktportefølje i Europa og bistå i at introducere nye produkter til kundebasen

Del artiklen på

Simpson Strong-Tie betaler angivligt i omegnen af 5 milliarder kroner for Paris-baserede Etanco, som designer og producere fastgørelsesløsninger til det europæiske marked for byggeri.

- Etanco er en meget succesfuld og rentabel virksomhed med en 70-årig historie og et veletableret mærke og en veletableret markedsposition, siger Karen Colonias, administrerende direktør for Simpson Strong-Tie.

- Vi mener, at Etancos omfattende og komplementære produktudbud vil styrke vores samlede produktportefølje i Europa og gøre det muligt for os at levere endnu mere værdi til vores kunder.

I lighed med Etanco blev Simpson Strong-Tie grundlagt i 1950'erne.

- Etanco og Simpson Strong-Tie har et meget ens DNA, da vi begge har bygget vores forretning på produkter af høj kvalitet og uovertruffen kundeservice. Sammen kan vi udvide og optimere vores europæiske fodaftryk og samtidig introducere nye produkter til vores kombinerede kundebase, siger Ronan Lebraut, formand for Etanco.

Skal have formuleret fælles strategi
Overtagelsen vil give mulighed for en stærkt forøget produktportefølje og en udvidet tilstedeværelse på eksisterende markeder. Det vil yderligere udvikle markedskanalens rækkevidde i Europa og forbedre løsninger til bygningsbeklædning til industrielt og kommercielt byggeri.

Ledelsesteams fra Simpson Strong-Tie og Etanco arbejder sammen om at formulere den fælles strategi for fremtiden og vil sikre en problemfri drift for kunderne.

- Vores mål er at kombinere virksomhederne på en måde, der udnytter vores respektive styrker på markedet og til gavn for vores kunder, siger Michael Andersen, vicepræsident for europæiske aktiviteter hos Simpson Strong-Tie.

- Både Etancos og Simpson Strong-Ties kunder kan forvente samme niveau af produkter og service af høj kvalitet, som de tidligere har fået, tilføjer han.

-dc

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

12/4 2022
VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.