Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Slår egen rekord og åbner Nordeuropas største forretning for arbejdstøjDer var godt gang i butikken, da Stark åbnede sin første Workwear Megastore i Glostrup i efteråret. Nu overgår kæden sig selv og åbner en endnu større butik med arbejdstøj i Aalborg.

Slår egen rekord og åbner Nordeuropas største forretning for arbejdstøj

Den 30. januar åbner en 850 kvadratmeter stor forretning i Stark Aalborg med fokus på arbejdstøj til håndværkere

Del artiklen på

Snart slår Stark Aalborg dørene op til en ny forretning med arbejdstøj til håndværkere og private selvbyggere. Med sine 850 kvadratmeter bliver den nye Workwear Megastore den største forretning for arbejdstøj i Nordeuropa - og overgår således byggecenterkædens tilsvarende forretning, der åbnede i Glostrup i efteråret.

Her vil faguddannet personale stå klar til at tage imod kunderne og klæde dem på fra top til tå med arbejdstøj af høj kvalitet.

- Vi er rigtig glade for, at vi snart kan byde kunderne inden for i den nye Workwear Megastore i Aalborg. Selvom vi lever i en tid, hvor meget efterhånden foregår digitalt, tror vi på, at vores kunder ønsker en fysisk butik med et bredt sortiment, hvor de kan mærke varerne med deres hænder, afprøve pasform og funktionalitet og derigennem gøre et godt køb. Som håndværker knokler man dag ud og dag ind, og derfor er kvaliteten af ens arbejdstøj og sko afgørende, siger butikschef Torben Hald Christensen.

Mere med hjem
I den nye Workwear Megastore vil kunderne ikke blot blive mødt af et større produktudvalg. Ifølge Torben Hald Christensen skal et besøg i forretningen være en oplevelse, hvor kunderne får lidt mere med hjem end et par arbejdsbukser eller nye arbejdssko.

- Vores ambition er at give kunderne en god oplevelse. Går den enkelte kunde ud af vores forretning med en oplevelse af, at de fik kompetent vejledning og produkter skræddersyet til dem, så er jeg sikker på, at vi kan tilbyde noget mere, som kunderne ikke kan få ved at gå online, siger Torben Hald Christensen, der dog påpeger, at det også er muligt for kunderne at bestille arbejdstøj via Starks webshop eller på Mascots bestillingsportal.

På åbningsdagen åbner butikken allerede kl. 6.00.

- Vi åbner med et brag og håber på, at mange vil komme forbi og få en god start på dagen i vores Workwear Megastore, siger Torben Hald Christensen.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

22/1 2020