Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Værktøjsforhandler trodser nedgangstider: holder stort demo-salg i OdenseDorch & Danola, som har et stort antal håndværkere som kunder, vurderer, at håndværkerne stadig har rygende travlt og at de regner med et stort opbud til deres salg af demovarer.

Værktøjsforhandler trodser nedgangstider: holder stort demo-salg i Odense

SPONSORERET INDHOLD: Det lille værktøjsfirma Dorch & Danola har store planer i starten af juni 2022. Her lukker de dørene op for kunder til et stort salg af demovarer fra det amerikanske mærke Milwaukee

Del artiklen på

De sidste to år har kørt på højtryk for håndværkerbranchen, men tiderne er vendt, og corona har så småt sluppet kløerne i både vores og virksomhedernes hverdag. Derfor er det hæsblæsende salg hos mange virksomheder også dalet til et lavere og mere normalt niveau, som før pandemien. Dorch & Danola, som har lokation i Odense SØ, tror dog på, at branchen ikke er mættet for kvalitetsværktøj. Derfor er de lige nu i gang med at forberede et stort salg af demovarer i deres butik.

- Vi glæder os helt vildt til at få skudt det her demo-salg i gang! Der er allerede mange, som har vist interesse. Vi tror derfor også, det bliver to rigtig travle dage i butikken, fortæller Thomas Jørgensen, der er med til at stable begivenheden på benene i Dorch & Danola. 

Demo-salget finder sted på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense SØ den 2. og 3. juni 2022 kl. 10-14.
Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

31/5 2022
VærktøjAkku værktøjÅndedrætsværnArbejdshandskerArbejdslampeBefæstigelseBeskyttelsesdragterEl værktøjFaldsikringHovedværnIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLaserLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.