Aktuelle nyheder - VVS

Gør et VVS-kup Black Friday

Gør et VVS-kup Black Friday

ANNONCE: Det kan betale sig at handle stort ind når butikkerne holder Black Friday. Har du styr på de forstående VVS-opgaver, så kan du spare mange penge denne dag.

Del artiklen på

Badeværelset er et af de absolut vigtigste rum i boligen – uanset hvem og hvor gammel man er, bruger man tid på badeværelset. Derfor er det også vigtigt, at badeværelset fungerer, som det skal, så man altid har de bedste forudsætninger, når man skal gøre sig klar til dagen. Som selvstændig og fagprofessionel inden for håndværker-branchen er der derfor altid VVS-arbejde, der skal klares. Og her kan du læse mere om, hvordan du får dig nogle gode tilbud på materialer til de forestående VVS-opgaver.

Gør et kup på Black Friday

Udgifterne er mange, når man skal lave et badeværelse: fliser, afløb, håndvask, skabe, wc og bruser er blot nogle få af dem. For at skære markant ned på den samlede kan man dog handle, når det er allerbilligst – nemlig på Black Friday. Black Friday er en amerikansk tradition, der altid falder dagen efter Thanksgiving. Her gør butikkerne opmærksomme på sig selv ved at komme med ekstraordinære tilbud. I de senere år er flere og flere danske burtikker og byggemarkeder hoppet med på bølgen, hvilket vil sige, at der også i Danmark er penge at spare på denne dag. Også når det gælder VVS, er der på denne dag masser af besparelser. Få mere information og find et godt tilbud på Black Friday Danmark.

Find de gode genveje

Black Friday kan således med fordel være den dag, man som selvstændig VVS’er vælger at handle stort ind til de forestående byggeprojekter. På den måde får man handlet sine materieler ind til en bedre pris en sædvanligt, og man får samtidig opbygget sig et personligt lager, som man således har mulighed for at bruge af til fremtidige byggeprojekter.

Ved at handle på denne måde kan man ligeledes give sine kunder mulighed for at få byggeprojekterne billigere i hus, idet materialerne har været billigere at anskaffe sig. Det betyder, at man gør sig mere konkurrencedygtig på markedet, hvilket til alle tider også er en fordel.

Læs mere om VVS

25/6 2018

Mest læste


Seneste nyheder

  • Danvak

    Danvak

    Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima