Aktuelle nyheder - VVS

Kvalitetsstyringssystem er nu i fuld driftTag et foto af den bygningsdel, der skal kontrolleres, og læg det ind i projektets database, som alle parter i byggesagen har adgang til.

Kvalitetsstyringssystem er nu i fuld drift

Blikkenslagerne har taget godt imod Rheinzinks nye kvalitetsstyringssystem, hvori blikkenslager kan dokumentere kvaliteten af arbejdet gennem alle faser af et byggeprojekt

Del artiklen på

Det nye kvalitetsstyringssystem blev efter ønske fra Rheinzink-certificerede blikkenslagere lancerede vi i november 2017. Systemet er blevet taget godt imod af blikkenslagerne, og er nu i fuld drift.

Som Rheinzink-certificeret blikkenslager skal man kunne dokumentere kvaliteten af sit arbejde gennem alle faser af et byggeprojekt. Det har hidtil været tidskrævende at dokumentere, hvordan arbejdet er udført i praksis, men heldigvis er det nu blevet meget lettere.

Med det nye kvalitetsstyringssystem, skal man blot tage et billede med sin smartphone af det arbejde, som skal kontrolleres, og derpå lægge billedet direkte ind i systemet.

Så kan alle parter i projektet se og kommentere det.

- Kvalitetsstyringssystemet skal sætte en ensartet standard for, hvad blikkenslageren skal aflevere som kvalitetssikring på deres projekter. Vi håber, at det bliver et brugbart redskab, dels for blikkenslagernes forretning, dels for kvaliteten i hele værdikæden i et projekt, fortæller konsulent Jørgen Trier.

Introduktion til kvalitetsstyringssystemet indgår nu som en del af undervisningen i Rheinzinks certificeringsordning.

-los


Læs mere om VVS

7/6 2018

Mest læste


Seneste nyheder

  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
  • Danvak

    Danvak

    Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima