Aktuelle nyheder - VVS

Ny armaturserie lover hurtigere installationstidBørma har udviklet en ny forbedret kartouche til Ceraflex-serien. Kartouchen er testet til at holde 500.000 bevægelser, hvilket er betydelig mere end industristandardens 300.000 bevægelser.

Ny armaturserie lover hurtigere installationstid

Armaturproducenten Børma lancerer en ny komplet serie af armaturer til bad og køkken, hvor de lover fordoblet holdbarhed og op til 30 procent hurtigere installationstid

Del artiklen på

Børma har mere end 100 års erfaring med udvikling og produktion af armaturer bag sig. Med Ceraflex har målet været at få den nyeste forskning, teknologisk udvikling og installatørens arbejdsgang til at hænge sammen. Serien er derfor designet med fokus på at forene nem installation med fuld kundetilfredshed

- Vi skaber størst værdi, når forbedringerne mærkes i alle led. Det betyder energirigtige løsninger, hvor kunderne kan spare penge og med nye løsninger, hvor installatørernes arbejdsgang bliver lettere, forklarer Product & Marketing Manager hos Børma, Pia Madsen.

30  procent hurtigere installation
Og netop installation af Ceraflex er lettet betydeligt med Børmas Easy Fix-system. En enkelt rustfri stålbolt sikrer og centrerer sammen med den specialdesignede bundpakning armaturet automatisk, så installationen kan klares langt hurtigere end normalt. Alle komponenter kommer endvidere færdigmonteret så den samlede installationstid forkortes betragteligt.

- Vi har testet systemet, og installatørerne kan spare op til 30 procent af installationstiden med Easy Fix-systemet. Ceraflex er i høj grad tænkt som en projektserie og i store byggerier, hvor mange armaturer skal udskiftes, giver den hurtige installation en mærkbar forskel, siger Pia Madsen.

Langtidsholdbar
Hjertet i Ceraflex er en ny kartouche, der kommer med både øget komfort og forlænget levetid. Kartouchen er testet til at holde til 500.000 bevægelser, hvilket svarer til 10-15 års regelmæssig brug. Det er betydeligt højere end industristandardens 300.000 bevægelser og giver ifølge producenten den længere levetid.

-jhn

Læs mere om VVS

9/8 2018

Mest læste


Seneste nyheder