scroll
Nye måtter smelter sneen
Med måtterne undgår man potentielt livsfarlige faldulykker, samtidigt med at man slipper for at bruge ressourcer på snerydning

Nye måtter smelter sneen

Dansk Varmekabel introducerer nu snesmeltningsmåtter, der lægges ovenpå eksisterende gangarealer eller trapper

Dansk Varmekabel introducerer nu Polarflex-måtter, der er såkaldt snesmeltningsmåtter. De er udviklet og fremstillet med det formål, at is og sne ikke skal være en fare eller en hindring.
Serien af professionelle måtter er designet til tung fodgængertrafik, og nogle udgaver er også konstrueret til at kunne tåle bilkørsel med pigdæk.

Sikkerhed og fremkommelighed
Uanset om det er foran en butik, indgangspartier, indkørsel eller parkeringspladser er måtterne løsningen. Måtterne udstråler varme i begge retninger, således at snefald hele tiden smeltes bort, og de holder det dermed automatisk fri for is og sne. Måtterne kan let rulles ud efter behov eller fastmonteres til mere permanent brug. Måtterne kan tåle at ligge ude hele året.

Slip for snerydning
Man undgår potentielt livsfarlige faldulykker, samtidigt med at man slipper for at bruge ressourcer på snerydning, grusning, saltning eller at hakke is. Måtterne sikrer også, at fodgængerne ikke slæber nær så meget beskidt sne, salt og grus med sig ind i lokalerne.
Måtterne egner sig også godt til at holde passager, lasteramper, forbindelsesveje, parkeringspladser med mere frie for is og sne. De forstærkede måtter kan holde til køretøjer, inklusiv køretøjer med pigdæk.

Hvis du vil vide mere så kontakt:http://handyheat.net/

11/1 2017