Aktuelle nyheder - VVS

Slip for lugten

Slip for lugten

ANNONCE: Det er de færreste, der ikke har stiftet bekendtskab med lugten fra et offentligt toilet, der enten er blevet brugt for meget eller rengjort for lidt – eller en god blanding af de to

Del artiklen på

Scener fra tyske rastepladser og parisiske offentlige toiletter vækker fortrængte minder til live og er for mange forbundet med noget, der bare skal overstås og overleves.

Som indehaver af en virksomhed, ønsker man gerne, at alle områder, som en potentiel kunde kommer i berøring med i firmaet, til fulde repræsenterer den profil, som firmaet har. Hvis ens toiletfaciliteter ikke er i tiptop form, så bemærkes det, og det efterlader kunden med et indtryk, som måske ikke stemmer helt overens med det image, som firmaet ønsker. Ved at investere i lugtfrie urinaler til din virksomhed undgår du, at kunderne får ubehagelig oplevelse ved at bruge toiletfaciliteterne og du sender samtidig et signal om, at din virksomhed er vedligeholdt og vægter renhed og ordnede forhold højt.

 

Rid med på bæredygtighedsbølgen

Udover at disse lugtfri urinaler i sig selv kombinerer to ellers modstridende opfattelser, så får du ved at investere i disse til din virksomhed også lov til at bryste dig med, at du er med i bæredygtighedsbevægelsen. At tage vare på vores miljø og vores omgivelser bliver i dag sat mere i fokus. Vi er blevet opmærksomme på, at vi ikke må opbruge eller forurene de reserver vi har, og specielt i forhold til vores drikkevand.

I dag bruger størstedelen af os rent drikkevand til at skylle ud i toiletterne med. Vand vi kunne have drukket. Med disse lugt- og vandfrie urinaler slipper du ikke blot for at holde dig for næsen, når du skal på toilettet, men du kan også gøre det med god samvittighed, da der ikke skylles efter med vand, men i stedet er udviklet et system, der gør, at urinen ledes gennem en Bio-Active blok, der ikke behøver vand for at lede urinen igennem.

Det betyder en besparelse på hundreder tusinder liter vand fra hvert urinal, som i stedet kan blive brugt til drikkevand. Måden dette urinal er konstrueret på betyder også, at der vil forekomme langt færre blokeringer af afløb, da alt det organiske materiale bliver opsamlet og dermed ikke sætter sig som aflejringer. Det betyder igen længere levetid og mindre brug af skrappe rengøringsmidler, der også forurener. Så med disse urinaler kan du gøre noget godt for at redde miljøet.

Læs mere om VVS

14/8 2018
  • Danvak

    Danvak

    Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima