left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Biler til byggebranchen

Combo er Van of the Year

Combo er Van of the Year

Opel er ved tilfældets uforudsigelige tilfældigheder kåret som Van of the Year 2019. Årets bedste nye varebil er den nye Combo, der hentede i alt 127 point

Del artiklen på

Af Jørli Petersen

Opel er ved tilfældets uforudsigelige tilfældigheder kåret som Van of the Year 2019. Årets bedste nye varebil er den nye Combo, der hentede i alt 127 point.

Den største udfordring til titlen kom fra ny Mercedes Sprinter, men den nye Opel gav den nye Sprinter baghjul, og årsagen til lidt flere point til Opel Combo er bilens sikkerhedspakke. Foruden de snart kendte sikkerhedsdetaljer er det også nyheder som indikation, hvis man kører med overlæs, og så kan Combo udstyres med et overvågningssystem, som især kan vise sig nyttigt under danske forhold, da systemet også skulle have styr på cyklister.

Vi har dog ikke prøvet systemet, men denne form for nye tiltag omkring sikkerhed i trafikken er traditionelt noget, der får point fra en jury til at sidde lidt løsere. Det hører også med til historien, at Opel netop har overtaget - eller fået tildelt - fremtidig udvikling af kommende varebiler til hele PSA-koncernen, som nu også omfatter Opel og Vauxhall.

Læs mere om Biler til byggebranchen

20/9 2018
LadestandereLej en værktøjsvognVarebilerTilføj dit firma her.
Send en mail.