Aktuelle nyheder - Byggeri

Åbent hus i TræhusFoto: Scanwo.

Åbent hus i Træhus

Scanwo holder åbent hus i Ishøj, hvor fokus vil være på de økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, man kan opnå med et træhus

Del artiklen på
Hvis du går med tanker om at bygge et træhus, kan det være, du skal besøge træhusleverandøren Scanwos åbent hus-arrangement på Rosenvangen 13 i Ishøj tæt ved Jægersø 12. februar. Her vil der nemlig være mulighed for at opleve en rummelig og økonomisk familievilla.

- Med 150 m2 i et vinkelhus har den gennemsnitlige familie rigeligt med plads at boltre sig på med blandt andet separat børneafdeling, og solcellerne på taget sikrer en stabil og billig opvarmning af huset, forklarer Erik Berg, der er salgschef hos Scanwo.

Huset er ikke færdigbygget, så der vil være mulighed for at se, hvordan et træhus bygges fra bunden.

Færre sygedage
Huset i Ishøj bliver ligesom mange af Scanwos øvrige træhuse forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Det sikrer et godt indeklima, og i kombination med træhusets unikke indeklima er det samlet set godt for familiens helbred med færre sygedage til følge - især børn og voksne med astma eller lignende sygdomme vil trives væsentligt bedre.

Derudover benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien til byggeriet.

- Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et yderst positivt boligmarked i Storkøbenhavn er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Erik Berg.

Spar tusindvis af kroner
Udstillingshuset kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo leverer en såkaldt selvbygløsning, hvor bygherren har stået for alle dele af byggeprocessen, men det er også muligt at blive boligejer med en færdig- eller medbygløsning.

- Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og sparer flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Erik Berg, der påpeger, at selvbyggere kan få meget ud af at besøge Ishøj-huset, da det endnu ikke er færdigbygget.

-kj

Læs mere om Byggeri

2/2 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.