left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Boligmarkedet går lidt mere trægt

Boligmarkedet går lidt mere trægt

Boligmarkedet har åbnet 2020 med et større fald i antallet af udbudte boliger. Der var ved udgangen af januar 2020 46.953 ’Til Salg skilte

Del artiklen på

Det er et fald på 2,24 procent i forhold til december og et fald på 8,06 procent sammenlignet med januar i fjor. Der er ikke mindst blevet langt færre ejerlejligheder at vælge imellem, idet udbuddet på landsplaner faldet 14,1 procent det seneste år.

Det er især udviklingen i landets største byer, idet alle kommunerne med Danmarks største byer målt på indbyggertal har oplevet, at udvalget af ejerlejligheder ’på hylden’ er blevet mindre.

Særligt synlig er Københavns Kommune, hvor udbuddet af ejerlejligheder er faldet med 26,4 procent siden januar i fjor. Også i Frederiksberg Kommune er valgmulighederne snævret ind med 35,6 procent det seneste år.

Længere liggetid
Samlet set, er der 1.106 færre ejerlejligheder til salg i hele landet sammenlignet med for et år siden, hvilket efterlader 6.745 ejerlejligheder til salg.

Selv om udbuddet er blevet mindre, kan det samtidig konstateres, at det tager længere tid at sælge de udbudte ejendomme.

Udbudstiderne på lejligheder er steget i alle de store byer i år. Det tager eksempelvis lidt mere end et halvt år at sælge en lejlighed i København. For år til bage var det tal under tre måneder. Der er lignende tendenser i Aarhus og Aalborg.

Selv om renterne er lave vokser træerne altså ikke ind i himmelen. Man skal både have råd til og kunne godkendes til at købe en lejlighed.

Læs mere om Byggeri

7/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.