left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Byggekoncern med rekordregnskabAdm. direktør i CASA, Torben Modvig.

Byggekoncern med rekordregnskab

Byggevirksomheden CASA kom ud af 2019 med den højeste omsætning og det bedste resultat i virksomhedens historie

Del artiklen på

Omsætningen steg 46 % til 2,55 mia. kr. fra 1,75 mia. kr. i 2018. Resultatet steg 81 % til 130 mio. kr. fra 72 mio. kr. i 2018.

- 2019 var et fantastisk år for CASA. Vi var i stand til at levere større byggerier end tidligere, i høj kvalitet og til tiden. Det har givet tilfredse bygherrer og det bedste resultat og højeste omsætning i CASA’s historie. Det kan vi takke vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere for, siger Torben Modvig, der er administrerende direktør i CASA.

Koncernen har i 2019 øget antallet af medarbejdere med 29 % til 195 medarbejdere. Samtidig vil CASA fortsat investere i nye kompetencer både ved at tiltrække dygtige medarbejdere i takt med virksomhedens vækst og gennem udvikling af eksisterende medarbejderes kompetencer med fokus på bl.a. bæredygtighed i byggeriet.

På vej mod mere bæredygtige byggerier
I 2019 var 15 % af CASA’s nyopstartede byggerier bæredygtighedscertificeret med Svanemærket eller DGNB. I årene fremover går CASA efter en markant stigning, så 80 % af de nyopstartede byggerier bliver certificeret som bæredygtige.

- Markedet efterspørger i dag byggerier, der ikke blot er konkurrencedygtige på pris, men som samtidig tager sociale og klimamæssige hensyn. Det kan og vil CASA levere, og vi vil styrke vores bæredygtige byggeri markant, så 80 % af vores byggerier allerede i 2021 skal være bæredygtige. CASA’s medarbejdere skal være med til at drive udviklingen mod mere bæredygtige byggerier ved at rådgive vores kunder om, hvordan vi kan gøre byggerierne mere bæredygtige, siger Torben Modvig.

Frem mod 2023 forventer CASA at løfte omsætningen til fire milliarder kroner. Heraf skal den primære del af omsætningen komme fra byggeri som er bæredygtighedscertificeret.

Halvandet års vækst på ét år
CASA ser fortsat et stærkt marked for byggeriet i Danmark de kommende år. Markedet for boligbyggeri vil vokse i lavere tempo, mens byggeriet af ejerlejligheder i de store byer vil tage fart igen. Erhvervsbyggerierne vil give et løft til den samlede aktivitet, mens renoveringsmarkedet forventes at udvikle sig stærkt med stigende aktiviteter i hele landet. CASA går efter at udbygge førerpositionen inden for boligbyggeri, mens virksomheden vil vokse endnu stærkere i erhvervsbyggeri og renovering. Samlet set forventer CASA at vokse hurtigere end markedet.

- Vores medarbejdere har arbejdet hårdt for at levere kvalitetsbyggeri i 2019. En del af vores flotte resultat i 2019 skyldes, at vi kommer i mål med projekter, som vi først havde forventet færdige i 2020. Man kan sige, at vi leverer halvandet års vækst på ét år. Det betyder, at den fortsatte vækst i 2020 bliver mere moderat end den ekstremt høje vækst i 2019. Vores ordrebog og pipeline ser fornuftig ud, og vi kommer fortsat til at tage markedsandele i 2020, siger Torben Modvig.

Nøgletal 2019
- Nettoomsætning: 2,55 mia. kr.
- Resultat efter skat: 130 mio. kr.
- Indtjeningsmargin: 6,5 %
- Soliditet: 30,1 %
- Medarbejdere: 195

-kj

Læs mere om Byggeri

7/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.