left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

H+Arkitekter køber Ole Hagen arkitekterAdm. direktør i H+Arkitekter, Rasmus Klausen, og Charlotte Barlach.

H+Arkitekter køber Ole Hagen arkitekter

Opkøbet styrker H+Arkitekter som rådgivere, mens Ole Hagen arkitekter længe har ledt efter det perfekte match – og nu har fundet det

Del artiklen på

Opkøbet af Ole Hagen arkitekter er et led i H+Arkitekters strategi om yderligere at styrke virksomhedens position som én af landets førende rådgivere for professionelle bygherrer.

- Vi har stort fagligt og værdimæssigt fællesskab, hvorfor det er naturligt for os at forene kræfterne, så vi konsoliderer vores position i markedet, siger H+Arkitekters administrerende direktør Rasmus Klausen og fortsætter:

- Begge firmaer har traditioner for langvarige samarbejdsrelationer båret af tillid mellem kunden og rådgiveren. Med tilføjelsen af markant arkitektfaglig kapacitet styrkes vi nu yderligere i varetagelsen af vores mange samarbejdsrelationer.

En reaktion på virkeligheden i branchen
Ole Hagen arkitekter er grundlagt i 1950’erne og har således en lang historie og portefølje af kunder og projekter med sig. Virksomheden ejes i dag af Charlotte Barlach og Lars Lind, som efter opkøbet fortsætter som ledende medarbejdere i H+Arkitekter.

Ole Hagen arkitekter arbejder med offentlige og private kunder indenfor forretningsområderne bygningskultur, byggeri og planlægning samt indretning og design. Tegnestuen har bl.a. markeret sig med nybyggerier som Porten til Savannen i Zoo og domicil for OJD samt signifikante indretningsprojekter for Klarlund, Danica Pension, Bygningsstyrelsen, ministerier og fonde. Ole Hagen arkitekter er ligeledes rådgivere på bygværker som Bella Vista, Danske Bank v. Holmens Kanal, Karberghus v. Brønnums hus og Arkitektforeningens Hovedsæde i København.

- Salget er for os en naturlig reaktion på en ny virkelighed i branchen, hvor der stilles højere krav til specialkompetencer og sikkerhed for kapacitet. Vi har længe ledt efter det perfekte match - det har vi nu fundet, og opkøbet gør os i stand til fortsat at rådgive vores kunder og samarbejdspartnere, siger Charlotte Barlach.  

-kj

Læs mere om Byggeri

7/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.