left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Konference om byudvikling og byggeprojekter

I næste uge inviterer erhvervsnetværket Building Network til konference i Ecopark i Aarhus, hvor Casa, Arkitektgruppen, Boligforeningen Århus Omegn, Aarhus Letbane og Aart Architects går på talerstolen

Del artiklen på

Der er fuld gang i byudviklingen af Aarhus, ligesom nye bygge- og anlægsopgaver er på vej i andre dele af Østjylland. Onsdag d. 20. marts afholder erhvervsnetværket Building Network til konference i Ecopark i Aarhus.

Udviklingsdirektør Rasmus Holbech indleder årets tredje regionale bygge- og anlægskonference med at fortælle om den sidste etape af en ny, bæredygtig og attraktiv bydel i Aarhus, hvor totalentreprenøren Casa står for udvikling og opførsel af 70.000 m2 kontorbyggeri, familieboliger, almene boliger, ungdomsboliger og seniorboliger sammen med investoren PensionDanmark .

Projektudviklingschef Claus Schovgaard Rasmussen, der står i spidsen for Arkitektgruppens Aarhus-kontor, præsenterer herefter mulighederne for udvikling af bolig- og erhvervsbyggeri i Risskov kun få kilometer fra centrum af Aarhus tæt på skov og strand.

Herefter vil teamleder Karsten Sinning hos Aart architects fremvise en stribe af de markante projekter, som arkitektvirksomheden har på tegnebrættet. Aart architects er med 150 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, København og Oslo travlt beskæftiget med projekter, der spænder på tværs af skala og sektorer, men alle har det tilfælles at skabe muligheder ud over det forventede - muligheder for at leve sundere, smartere og mere sammenhængende liv.

Udviklingschef Morten Springdorf fra Aarhus Letbane præsenterer herefter nogle af visionerne bag etape to, som ikke bare skal understøtte byudviklingen i Aarhusområdet, men samtidig sikre en sammenhængende og bæredygtig mobilitet i det østjyske bybånd. Etape to vil binde byregionerne tættere sammen, så indbyggere og arbejdskraft nemt og hurtigt kan komme fra A til B uden at spilde tid og ressourcer på trængsel i trafikken og svære parkeringsforhold.

Direktør for Boligforeningen Århus Omegn, Leif Jensen, og teknisk chef Morten Buhrkall runder konferencen af med at fremvise boligforeningens planer for kommende nybyggeri og renoveringsprojekter. Boligforeningen håber snart at få godkendt et nyt lokalplanforslag for opførelse af 48 boliger ved Østergårdsvej i Solbjerg, som gør det muligt at bygge fire punkthuse i op til tre etager.

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og netværke med de øvrige deltagere.

-kj

Læs mere om Byggeri

12/3 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder