Aktuelle nyheder - Byggeri

Modernisering af skattebygning

Ombygning til skatteforvaltning i Aarhus koster 111 millioner kroner

Del artiklen på

Af Dan Bjerring

Boligminister Kaare Dybvad Bek har anmodet Folketingets Finansudvalg om næsten 111 millioner kroner til ombygning af en bygning på Lyseng Allé 1 i Højbjerg, der skal huse skatteforvaltningen i Aarhus.

Lejemålet udgør i dag ca. 15.977 m² kontorareal, hvoraf cirka 11.560 m² skal moderniseres til at kunne huse skatteforvaltningen. Fem af de syv bygninger ombygges fra ’cellekontorer’ til åbne kontormiljøer, flexrum og møderum.

Moderniseringen af bygningerne på Lyseng Allé foregår i to etaper. Første etape vedrører fire af bygningerne, mens anden etape vedrører én bygning.

Uklarheder
Projektet har været underlagt en ekstern granskning, hvor man har vurderet risiko, økonomi og bygbarhed.

Granskningen påpegede nogle uklarheder omkring blandt andet omfang af miljøsanering og genanvendelse af tekniske installationer.

Der er valgt de totaløkonomiske mest fordelagtige materialer, og derfor er det blandt andet besluttet at anvende tæppefliser, da den totaløkonomiske analyse viste, at det var det billigste materiale at anvende i projektet.

Det er derudover blevet besluttet at etablere mekanisk ventilation, idet forundersøgelser viste, at mekanisk ventilation er nødvendigt for at opnå et tilfredsstillende indeklima for skatteforvaltningens medarbejdere.


Læs mere om Byggeri

22/1 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.