LCA
LCA
scroll
Elinstallatør vokser hurtigt i Nordjylland Det seneste år har budt på mange opgaver relateret til den grønne omstilling.

Elinstallatør vokser hurtigt i Nordjylland

Gennem vækst og opkøb har El:con fået en solid position i Nordjylland, hvor aktiviteterne nu er samlet i Svenstrup

Selvom den landsdækkende elinstallationsvirksomhed El:Con med sine godt 1.150 medarbejdere går næsten 40 år tilbage, er det stadig forholdsvist nyt, at der er mange medarbejdere i det nordjyske.

Tilbage i 2018 overtog virksomheden aktiviteterne fra firmaet Nordjysk Energiteknik i Aalborg og Utility Solutions i Støvring, hvis 15 medarbejdere er eksperter i elforsyningsanlæg.  Året efter købte El:Con NT El-service med omkring 30 medarbejdere.

Nu er de nordjyske aktiviteter samlet på Atletikvej i Svenstrup, der efter flere nyansættelser omfatter 60 medarbejdere fordelt på områderne service, forsyning og CTS.

Forsyningsafdelingen arbejder bl.a. med højspænding for forsynings- og industrivirksomheder, mens serviceafdelingen løser et hav af el-opgaver for nordjyderne.  Det seneste år har blandet andet budt på mange opgaver relateret til den grønne omstilling.

CTS-afdelingen arbejder populært sagt med at gøre bygninger intelligente gennem måling og automatisering. Eksempelvis servicerer afdelingen Alfa Lavals CTS-anlæg i Aalborg samt Aalborg Kommune, hvor afdelingen bl.a. har en udviklet en ny metode til overblik over legionella-sikring af deres brugsvandsanlæg.

-Vi er vokset støt i Nordjylland over de senere år, så vi i dag både servicerer hele regionen og koordinerer og løser en række landsdækkende aktiviteter derfra. Og den styrkeposition regner jeg med, at vi vil udbygge fremover, siger direktør Jesper Knudsen afslutningsvis.

-pf

25/11 2021