Aktuelle nyheder - El & Belysning

LED-strip oplyser 150 meter lang cykel- og gangstiDen 150 meter lange lyskæde ved byggeriet på Sluseholmen i København giver godt lys til både gående og cyklister.

LED-strip oplyser 150 meter lang cykel- og gangsti

Lillestrøm EL har etableret orienteringslys på en 150 meter kombineret cykel- og gangsti på Sluseholmen, hvor Københavns Kommune opfører nye boliger

Del artiklen på

Lillestrøm El er underleverandør til CG Jensen, og et af kravene til opgaven var, at lyset let skulle kunne afmonteres og flyttes, når byggeriet var færdigt. Valget faldt på Glorie LED-strips, hvilket ikke var nogen tilfældighed.

- De er hurtige både at montere og afmontere, da de ikke vejer noget, når vi skal flytte dem - og så er de billige i drift. De bruger kun 441 watt på 150 meter, fortæller Anders Hessel, el-installatør fra Lillestrøm EL, hvis folk brugte ca. 75 minutter på at sætte den 150 m lange LED-kæde op.

Det giver god mening for el-installatøren også at vægte, hvilke lyskilder, der nedsætter forbruget og dermed CO2 udledningen. Lyskilden opfylder kravene til orienteringslys, da de lyser med mere end 75 lux, hvilket giver tryghed på den indtil videre lidt øde cykel- og gangsti.

- For os er LED-strips et utroligt godt lys, der er let at arbejde med. Vi har monteret LED-stripsene i tre meters højde og de giver et flot ensartet lys. Når de permanente gadelamper er etableret på Sluseholmen, så nedtager vi LED-båndet, og kan efterfølgende montere det et andet sted. Det bliver ikke lettere, slutter Anders Hessel.

-los

LED-strips kan hænges op på pæle, gelændere og rå betonvægge med plastikstrips. Glorie LED-strips kommer i 50 meter kabler, der her er sat sammen til en 150 meter lang orienteringslyskæde.

Læs mere om El & Belysning

10/10 2019
BelysningBæredygtig belysningEl-artiklerIntelligent belysningKabelkanalerLEDLED lamperLED lyskilderSoldreven belysningSparepærerTilføj dit firma her.
Send en mail.
  • NEWTEK

    NEWTEK

    Intelligent og bæredygtigt belysning og byrumsinventar