Aktuelle nyheder - El & Belysning

Tre afdelinger under samme tag i Aalborg

Tre afdelinger under samme tag i Aalborg

Fra november samler den landsdækkende el-tekniske virksomhed El:Con sine aktiviteter i Nordjylland og rykker ind i nye lokaler

Del artiklen på

For få uger siden overtog El:Con aktiviteterne i el-installationsforretningen NT El-Service i et opkøb, der skal sikre en endnu stærkere og lokal tilstedeværende service til virksomhedens eksisterende og nye kunder, både lokale og landsdækkende. Nu samler El:Con så alle sine aktiviteter i Aalborg i et nyt domicil på Atletikvej 11 i Svenstrup, der bliver arbejdssted for mere end 50 medarbejdere.

- Med vores nye afdeling skaber vi et kraftværk i det nordjyske, der kan servicere kunderne inden for et bredt felt af el-tekniske kompetencer, siger regionsdirektør Michael Hemicke og fortsætter:

- Aalborg er en driftig by i vækst. Her står byggekranerne tæt, og i byens moderne virksomheder er der efterspørgsel efter faglig rådgivning og fremtidssikrede el-tekniske løsninger og ikke mindst almindelig god service. Netop derfor glæder vi os meget til at udvide vores netværk i Aalborg.

Når El:Con fra november flytter ind i det nye domicil, vil tre afdelinger med hver sin kernekompetence få til huse under samme tag. Bl.a. en lokalforankret serviceafdeling, der primært beskæftiger sig med el-service samt opgaver inden for industri, landbrug, byggeri og bygningsinstallation samt en forsyningsafdeling, der flytter fra sin nuværende lokation i Støvring, og en afdeling for bygningsautomatik, der gør bygninger intelligente via styring, regulering og overvågning.

-kj

Læs mere om El & Belysning

24/10 2019
BelysningBæredygtig belysningEl-artiklerIntelligent belysningKabelkanalerLEDLED lamperLED lyskilderSoldreven belysningSparepærerTilføj dit firma her.
Send en mail.
  • NEWTEK

    NEWTEK

    Intelligent og bæredygtigt belysning og byrumsinventar