Aktuelle nyheder - Facader

Vinder aluminiumspris for facadelukning på NørrebroNordbro på Nørrebro indeholder bl.a. 500 studieboliger, dagligvarebutik, erhvervslejemål samt cafe. Ud over det 100 meter høje tårn består bebyggelsen af syv punkthuse.

Vinder aluminiumspris for facadelukning på Nørrebro

HSHansen har modtaget Aluminium Byggepris 2020 for virksomhedens facadelukning af projektet Nordbro

Del artiklen på

Arkitektur

Bebyggelsen på Nørrebro indeholder bl.a. 500 studieboliger og består af et 100 m højt tårn samt 7 punkthuse med masser af åbenhed og sollys. Udover studieboligerne er der også en dagligvarebutik, erhvervslejemål samt café. Der er fællesarealer, fælles gårdhave samt fælles tagterrasser, der understøtter det sociale studieliv.

Prisen er en præmiering af ’Intelligent og innovativ anvendelse af aluminium i byggeriet’ og honorerer god arkitektur med funktionelt design, der tilføjer værdi til nye såvel som oprindelige bygninger, forbedrer indeklimaet, fremmer lyd- og lysforhold og trivsel samt opnår høj energieffektivitet.

Kort sagt en løsning der fremmer intelligent og innovativt brug af aluminium, fremmer livscyklus og end-of-life tænkning samt giver en sund totaløkonomi i byggeriet eller bygningskomponentens anvendelse og levetid.

- Vi ser et stort potentiale i højhusbyggerier, da de mange fordele ved Hansen UnitAl her kan udnyttes til fulde. Det er svært at forestille sig at bygge 100 meter i højden med den traditionelle tankegang hvor ’alt samles på stedet’. Højhusbyggerier er noget, vi vil se meget mere til i Skandinavien i fremtiden og vores koncept Hansen UnitAl er genialt til dette, siger Jesper Madsen, salgs- og marketingchef hos HSHansen.

Det er KPC København der er totalentreprenør på projektet. Danica Pension er bygherre, ÅF er rådgivende ingeniører og Moe er bygherrerådgiver. Det er Arkitema Architects der har tegnet det spektakulære byggeri.

-los


Læs mere om Facader

31/1 2020
Facadebeklædning FacaderBetonmørtelByggerådgivningFacadeelementerFacadeisoleringFacademalingFacadepladerFacadepudsFacadetætningIsoleringsholderMarkiserMaterielopbevaringPudsRustfrie skruerScreensSkodderSkruerSolskærmeStål skruerStilladserTræfacaderUdvendig solafskærmingUdvendige persiennerVindspærreTilføj dit firma her.
Send en mail.