scroll
60 års akustisk erfaring skaber fundamentet for ny produktlanceringMed sit bæredygtige og aftagelige tekstillærred kan Rockfon Canva styles og tilpasses, så det interagerer naturligt med den stemning eller det design, der er i et eksisterende rum.

60 års akustisk erfaring skaber fundamentet for ny produktlancering

SPONSORERET INDHOLD: 60 år er gået, siden Rockfon brød igennem akustikmuren. De mange års erfaring kommer til udtryk i lanceringen af fem nye produkter, der sætter det enkelte individs sundhed og velvære i fokus

Der er sket meget, siden Rockfon i 1962 blev grundlagt som specialister i akustiklofter. Særligt produktsortimentet er blevet udvidet og tæller i dag en bred pallette af skræddersyede og effektive akustikløsninger, der sætter menneskets trivsel først.

Det aspekt skinner tydeligere end nogensinde igennem i Rockfons fem nye produkter, som er blevet lanceret dette efterår.

- Folk er sundere, gladere og mere produktive i bygninger og omgivelser med god akustik. De oplever et øget fokus, samtidig med at deres stresssymptomer daler. Det ved vi efter mere end 60 års virke, hvor vi hver dag har arbejdet på at perfektionere akustikløsninger til alle tænkelige rum, siger Managing Director hos Rockfon, Parik Chopra.

De enkelte produkter adskiller sig i design og funktion, men har alle det samme formål: At imødekomme efterspørgslen på akustiske designløsninger, der ikke bare understøtter, men bidrager til øget sundhed og velvære hos det enkelte individ.

Akustik er ikke kun lyd
I udviklingen af de nye akustikløsninger har Rockfon ikke kun tænkt i lyd – i lige så høj grad har de arbejdet med en æstetisk rød tråd, og hvordan implementering af farver, naturlige teksturer og biofilt design kan bidrage til en sundere hverdag.

- Vi ønsker helt bevidst at skubbe kvalitetsbarren for monolitiske akustiske lofter og skabe bedre muligheder for åbne kontorlandskaber- og øer, samtidig med at vi introducerer en følelse af naturlig ro ved hjælp af biofil vægbeklædning, siger Parik Chopra.

Rockfon Hub er et rum-i-rummet koncept, hvor der kan skabes zoner og hubs, som både er flydende og bevægelige. Med sit bæredygtige og aftagelige tekstillærred kan Rockfon Canva styles og tilpasses, så det interagerer naturligt med den stemning eller det design, der er i et eksisterende rum.

Rockfon Lamella gør det muligt at skabe unikke designs ved hjælp af sit modulære vægsystem i træ- og stenuld, der åbner for 650.000 designkombinationer. Rockfon Eclipse Customised gør det enkelt og stilrent at montere stenuldsplader i loftet, hvis overflade giver en unik refleksion af både varme og lys.

Sidst, men ikke mindst, er Rockfon Senses kendetegnet ved kombinationen af akustisk kraft fra stenuld og organiske overflader lavet af blomster, hø og mos, hvilket er en nyskabende måde at tænke rolige og behagelige naturmaterialer ind i indretningen.

De to nøgleområder
Christian Klinge, innovation director hos Rockfon, forklarer, at der i tilblivelsen af de nye produkter er blevet arbejdet med to nøgleområder:

- Vi har ønsket at skabe et sortiment af akustiske løsninger, som har en langt større tilpasningsevne end tidligere set. Det åbner for at kunne arbejde mere fleksibelt med den akustiske balance i de enkelte rum – fra vægge til loft samt fra skillevægge til kunstpaneler, siger han.

Det andet fokusområde tager udgangspunkt i det enkelte menneskes sundhed.

- At vores nye produkter understøtter trivsel, har været særligt udslagsgivende. Vi stræber efter at få folk til at ’føle sig godt tilpas’ ved hjælp af farver, biofilt inspireret design og naturlige overflader, samtidig med at vi tilgodeser de intime rum med akustiske skillevægge, øer og bafler, siger Christian Klinge.

3/11 2022