LCA
LCA
scroll
Husk boligens indeklima når der renoveres

Husk boligens indeklima når der renoveres

ANNONCE: Som fagprofessionel er det nødvendigt at have en opdateret viden om alt, som rører sig inden for ens felt og arbejdsområde. Dette for at kunne træffe de mest optimale beslutninger på vegne af ens kunder.

Det er derfor vigtigt, inden for områderne byggeri og håndværk, at sætte sig ind i hvilke trends og tendenser der rører sig på markedet samt blandt kunder og konkurrenter. Taler man om indeklima og energikilder, ses der en tendens til, at varmepumper vinder frem i popularitet hos den danske befolkning. Dette gør de blandt andet på grund af deres fleksibilitet og mange muligheder.

En økonomisk og fleksibel energikilde for kunden

Varmepumperne vinder som nævnt frem i popularitet. En af de mest fremhævede årsager hertil er, at en varmepumpe tilbyder en lang række populære og fleksible muligheder for kunden at tilpasse og løbende regulere varmeforbruget – skal varmepumpen eksempelvis anvendes i et sommerhus, eller er kunden en der rejser meget? Så er en varmepumpe en oplagt løsning, da den kan reguleres på distance via Wi-fi. Det betyder blandt andet at kunden kan komme frem til et opvarmet sommerhus i weekenderne, mens temperaturen i hverdagene sænkes til 8 gr., og derved kan der spares en stor mængder energi og varme.

En varmepumpe er en økonomisk løsning for kunden, da forbruget netop kan reguleres løbende. Det er samtidigt muligt for kunden at benytte sig af håndværkerfradraget til opsættelse og installation af en varmepumpe.

Er varmepumpen den rette løsning for alle?

Der findes forskellige typer af varmepumper som efter sigende skulle kunne dække langt de fleste boligejeres behov. Hvilken type varmepumpe der giver den optimale effekt i boligen afhænger af flere ting – blandt andet boligens størrelse og antallet af rum der skal opvarmes.

Det er dog værd at hæfte sig ved, at for at varmepumpen virker optimalt, stilles der krav til boligens isolering.

22/3 2019