left banner

Aktuelle nyheder - Indeklima

JTN bliver til Dominus

JTN bliver til Dominus

Efter sidste års opkøb integreres JTN Automatik nu 100 % under Dominus

Del artiklen på

På under to år har virksomheden Dominus fordoblet medarbejderstaben fra 70 til over 140 ansatte. Det skyldes bl.a. opkøbet af JTN Automatik, der ligesom Dominus arbejder inden for åbne Building Management Systemer. Siden opkøbet i maj sidste år har JTN Automatik fungeret som en selvstændig division i Dominus, men integrationen af organisation, kompetencer og løsninger har fungeret så godt, at ledelsen nu har valgt at markedsføre virksomheden under ét navn.

- Begge virksomheder har stærke kundereference i både den offentlige og den private sektor. Historisk har Dominus en stærk base i Jylland med aktiviteter på Fyn og Sjælland, mens JTN har haft en stærk base på Sjælland med aktiviteter vest for Storebælt. På mindre end et år har vi konstateret enorme synergier i de to organisationer på tværs af landet, og udnyttelsen af kompetencer, løsninger og kundesupport har gjort det muligt at løfte endnu flere opgaver i den nye og større organisation, fortæller adm. direktør i Dominus, Toke Juul.

Meget mere attraktiv
Dominus har hovedkontor i Herning og afdelingskontorer i flere byer som Aarhus, Aalborg, Aabenraa, Odense og Esbjerg. På Sjælland har Karlslunde på Københavns vestegn været den hidtidige bastion i øst, men med opkøbet af JTN, der i en årrække har haft hovedbase i Kastrup, fik Dominus en ny og mere synlig tilstedeværelse i hovedstadsområdet.

- Placeringen i København har helt klart gjort det mere attraktivt at være medarbejder hos Dominus. På Sjælland får vi endnu flere kvalificerede ansøgere nu end før - især inden for projektledelse og rådgivning. Og når vi kan tiltrække de stærkeste kompetencer i markedet, kan vi i endnu højere grad sikre, at vores kunder får den mest professionelle rådgivning og den stærkeste tekniske support inden for avancerede bygningsløsninger, siger Toke Juul, der mener, at JTN's mange kompetencer bliver en kæmpe styrke i Dominus:

- Fremover har vi én medarbejderstab samlet under samme tag. Det skal skabe flere karrieremuligheder og faglige udfordringer for vores ansatte. Samtidig kan den større projektorganisation løfte store opgaver hurtigere og endnu mere effektivt. Endelig får kunderne i JTN-divisionen adgang til Dominus' produktpalette, der bl.a. indeholder hosting center og IT-specialister.

Med integrationen bliver JTN's afdelinger i Esbjerg, København og Aarhus omdøbt til Dominus. Samtidig bliver JTN's position i TREND- og Honeywell Centraline-systemer til styring af varme, ventilation, køl og lys i Danmark en fast del af Dominus' kompetenceområder.

-kj

Læs mere om Indeklima

28/3 2018
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
 • Ecophon

  Ecophon

  Akustiske loftsystemer der sikrer god lyd og økonomiske løsninger
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Nyt om Bæredygtighed

  Nyt om Bæredygtighed

  Magasin om hvorfor du skal interessere dig for Bæredygtighed i byggebranchen
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Fugttekniske løsninger
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
 • InVentilate

  InVentilate

  Bæredygtig ventilation
 • Ventilationsvinduet

  Ventilationsvinduet

  Fremtidens grønne indeklimaløsning
 • Dansk MiljøAnalyse

  Dansk MiljøAnalyse

  Prøvetagning og Miljøscreening
 • Condair

  Condair

  Hygiejnesikrede befugtningsløsninger til produktion, sundhedssektoren og kontor
 • fermacell

  fermacell

  Højkvalitets byggematerialer