Aktuelle nyheder - Indeklima

Mere effektiv og driftssikker køleløsning

Mere effektiv og driftssikker køleløsning

Den nye Multi V S fra LG byder på både opvarmning og afkøling samt opvarmning af vandhanevand

Del artiklen på

LG's nyeste VRF-løsning (variable refrigerant flow) Multi V S Heat Recovery-enhed byder på stor energieffektivitet med en energieffektivitetsscore på 3,90 EER (energy efficiency ratio) ved køling og 4,39 ved opvarmning. Løsningen når samtidig en ESEER-score (European seasonal energy efficiency ratio) på 8,05 ved køling og 9,57 ved varmeudvinding.
 
Multi V S Heat Recovery byder på en række unikke LG-teknologier som LG's egen 5. generation kompressor med et 'High Sided Shell' (HSS) og et nyt polyetheretheketone-coated kugleleje, der gør kompressoren i stand til at fungere fra 10Hz-165Hz. Det udvider blandt andet kapaciteten og øger driftssikkerheden.
 
Det avancerede, coatede kugleleje byder også på et redesign af udskæringen i lejet. Polyetheretheketone-materialet bruges typisk i flymotorer for at opnå høj driftssikkerhed under høje temperaturer.
 
Dual Sensing Control
Det avancerede Dual Sensing Control-system i den nye Multi V S-enhed giver bedre komfort og reducerer driftsomkostningerne. Ved at bruge Smart Load Control (SLC) kan systemet regulere sig selv i takt med at miljøet skifter. Det øger energieffektiviteten med op til 31 % i forhold til modeller uden SLC.
 
Et typisk VRF-system vil svinge betydeligt for at opretholde rumtemperaturen gennem tænd-og-sluk af termostaten. Dual Sensing Control-systemet giver mulighed for at vælge 'Comfort Cooling', der opretholder lufttemperaturen med færre tænd-og-sluk. Det fjerner perioder med temperaturudsving og maksimerer brugerkomforten.
 
Multi V S Heat Recovery-enheden har et imponerende rørsystem med 150 meter som det længste og op til 50 meter stigning mellem udendørs- og indendørsenheder. Det giver arkitekter og bygningskonstruktører mulighed for at implementere en lang række konfigurationer tilpasset den enkelte bygning. Den relativt lille størrelse og lave vægt på bare 118 kilo giver desuden mulighed for at placere enheden i omgivelser med begrænset plads.

-kj

Læs mere om Indeklima

19/10 2017
 • Ventilationsvinduet

  Ventilationsvinduet

  Fremtidens grønne indeklimaløsning
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Fugttekniske løsninger
 • fermacell

  fermacell

  Højkvalitets byggematerialer
 • Condair

  Condair

  Hygiejnesikrede befugtningsløsninger til produktion, sundhedssektoren og kontor
 • Nyt om Bæredygtighed

  Nyt om Bæredygtighed

  Magasin om hvorfor du skal interessere dig for Bæredygtighed i byggebranchen
 • InVentilate

  InVentilate

  Bæredygtig ventilation
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Ecophon

  Ecophon

  Akustiske loftsystemer der sikrer god lyd og økonomiske løsninger
 • Dansk MiljøAnalyse

  Dansk MiljøAnalyse

  Prøvetagning og Miljøscreening
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima