Aktuelle nyheder - Indeklima

Ny akustikløsning for både øjne og ørerHer ses forskellen mellem Rockfons almindelige skinner og det nye skinnesystem ’Matt White’.

Ny akustikløsning for både øjne og ører

Nye skinnesystemer fra Rockfon skaber ro på både den akustiske og visuelle støj og kan dermed bidrage til et bedre arbejdsmiljø

Del artiklen på

Rockfon introducerer sit nye produkt ’Matt White’, som er skinnesystemer til modullofter. Skinnerne har en mat overflade, som fjerner genskin fra omgivelserne og gør, at skinnerne opleves som lige så hvide som resten af loftet. Skinnerne og loftet bliver dermed bedre visuelt integreret, og kontrasten mellem dem minimeres.

- Vi oplever en stor efterspørgsel på løsninger med mindre kontrast mellem skinner og loftplader samt mindre genskin. Det har vi lyttet til. Derfor har vi med en ny teknologi skabt en skinne, der har positiv indvirkning på, hvor roligt man oplever, at et rum er, siger Oskar Meres, Teknisk chef for Rockfon.

En æstetisk løsning uden genskin
Med den nye teknologi er skinnesystemet blevet mere neutralt, da overfladen er hvidere og mere mat, så den ikke reflekterer farver og overflader fra rummet. Kombineret med plader fra Rockfon kan Matt White skinnesystemer bidrage til et rum med både god akustik og dagslys. Dagslyset bliver nemlig ikke genskinnet fra loftet eller fra Matt White-skinnerne, men bliver jævnt fordelt i rummet. Oskar Meres forklarer:

- Det er vigtigt at arbejde i rum, hvor materialerne har en såkaldt lav glansfaktor, og det har de nye skinnesystemer. Coatingen giver nemlig skinnerne en væsentlig lavere glans. Faktisk er glansfaktoren med den nye coating helt nede på 3, hvis man kigger på loftet i en 85 graders vinkel. Til sammenligning har det gængse skinnesystem fra Rockfon en glans på 33.

Ifølge Rockfon gør Matt White i kombination med modulloftet hele loftet mere ensartet, mindre kontrastfyldt og giver et mere æstetisk udtryk.

-aft

Læs mere om Indeklima

7/2 2018
AffugtningAkustikAkustik lofterAkustik væggeBefugtningBusylightForum om IndeklimaIndeklimaIndeklimaløsningerIndeklimarådgivningKlimareguleringKøle/fryserumLydisoleringRadonspærreRadonsugUdsugsvarmepumpeVarmepumpeVentilationTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Nyt om Bæredygtighed

  Nyt om Bæredygtighed

  Magasin om hvorfor du skal interessere dig for Bæredygtighed i byggebranchen
 • Condair

  Condair

  Hygiejnesikrede befugtningsløsninger til produktion, sundhedssektoren og kontor
 • fermacell

  fermacell

  Højkvalitets byggematerialer
 • InVentilate

  InVentilate

  Bæredygtig ventilation
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
 • Ecophon

  Ecophon

  Akustiske loftsystemer der sikrer god lyd og økonomiske løsninger
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
 • Dansk MiljøAnalyse

  Dansk MiljøAnalyse

  Prøvetagning og Miljøscreening
 • Ventilationsvinduet

  Ventilationsvinduet

  Fremtidens grønne indeklimaløsning
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Chalsitherm indeklimaplade, der isolerer og fugtregulerer boligen