LCA
LCA
scroll
Ny app giver fuld kontrol over indeklimaet Det kræver ingen installatør at installere systemet med det eksisterende Velux Active, Netatmo hardware og app, der sammen styrer ovenlysvinduer, gardiner og rulleskodder via smartphonen.

Ny app giver fuld kontrol over indeklimaet

En helt ny service giver boligejere fuld kontrol over alle deres elektriske eller solcelledrevne Velux Integra-produkter og ovenlysvinduer. Et enkelt stryg på mobilen justerer på mængden af dagslys og frisk luft

Et hjem er ikke længere bare et sted, hvor vi spiser og sover. Et hjem skal derimod kunne rumme en aktiv dagligdag med plads til alt fra leg til arbejde. Derfor har det høj prioritet hos nutidens boligejere at skabe de bedst mulige rammer for hjemmets leverum. Dette inkluderer også smarthome-løsninger, som i dag er blevet mainstream.

Med mere 3,6 milliarder smartphone-brugere på verdensplan*, kontrollerer forbrugere over hele verden flere og flere aspekter af deres liv - og deres hjem - med et enkelt tryk på smartphonen.

- Velux App Control er en simpel løsning, som giver boligejere en nem og smart mulighed for at kontrollere indeklimaet og sikkerheden i hjemmet - direkte fra smartphonen - og også når de er på farten, forklarer product manager Anna Palner Kloch fra Velux Danmark.

Komfort tilpasset individuelle behov
Med den nye app bliver det muligt at styre de elektriske eller solcelledrevne Velux Integra- ovenlysvinduer, gardiner og rulleskodder via smartphonen. Med et enkelt tryk kan man eksempelvis åbne et vindue og lukke frisk luft ind - eller man kan skygge for solen ved at rulle gardinet eller rulleskodderne ned. På den måde kan man som husejer sikre et konstant godt indeklima, som matcher alle individuelle behov.

Velux App Control sørger også for, at man som boligejer kan have ro i sindet, når man er på farten. Ovenlysvinduer, man havde glemt at lukke, kan hurtigt og sikkert lukkes med den nye app. Og når husstanden er bortrejst, kan man indstille gardiner og rulleskodder til at åbne og lukke for at signalere, at man er hjemme og således holde uvelkomne gæster på afstand.

Tal med dit vindue
Med Velux App Control kan hele husstanden kontrollere husets VELUX INTEGRA®-produkter med

App’en har multi-user-funktion og stemmestyring, så hele husstanden kan kontrollere husets Velux Integra-produkter gennem Hey Google og Apple HomeKit. Med intuitive planlægningsfunktioner kan du tilpasse rumindstillinger, så Velux App Control bliver en del af en husstandens daglige rutine.


-los

28/5 2021