Aktuelle nyheder - Indeklima

Ny kampagne om indeklimaKlip fra den nye kampagnevideo

Ny kampagne om indeklima

WindowMaster der arbejder med indendørs klimakontrol lancerer nu en kampagne om hvordan indeklima påvirker studerende, medarbejdere og patienter

Del artiklen på

WindowMasters nye kampagne Compliant with the Future , retter blikket mod fremtidens intelligente bygningsdesign, og hvordan denne kan hjælpe med at forbedre de mange indeklimaproblemer, der findes på verdensplan.

Kampagnen har to primære formål; at øge fokus på vigtigheden af et sundt indeklima, og at understrege at indeklimaet i høj grad kan forbedres med intelligente styresystemer, der tager højde for faktorer så som CO2 niveau inde i bygningen, temperaturen inde og ude og udendørs vejrforhold, for dermed at bruge disse data til at kontrollere det indendørs klima på en naturlig og energirigtig måde.

- Når nogen siger 'lad os få noget frisk luft' så bliver det ofte forbundet med de sunde fordele, som den friske luft udenfor afføder. Det gør os friske, og adskillige studier har allerede påvist de mange gevinster ved frisk luft for vores sundhed og kognitive ydeevne. Ikke desto mindre er det et faktum, at vi tilbringer i gennemsnit 90% af vores tid inden døre. Derfor er der et afgørende behov for at skabe indendørsklimaer, der er i stand til at give tilsvarende fordele for bygningens brugere, som dem de opnår ved at indånde den friske luft udenfor. Men også at tydeliggøre, at et utilfredsstillende indeklima kan påvirke vores sundhed og præstationer direkte negativt, udtaler Erik Boyter, CEO hos WindowMaster.

Fokus på tre bygningstyper
Tre specifikke segmenter er blevet udvalgt som særlige fokusområder i denne kampagne, nemlig skoler, hospitaler og kommercielle bygninger (som f.eks. kontorer). De tre fokussegmenter repræsenterer steder, hvor de fleste af os tilbringer størstedelen af vores dag. Det blev derfor anset for vigtigt at demonstrere, hvordan optimale indendørsforhold kan opnås i netop disse områder.

Til kampagnen har WindowMaster udviklet tre online videoer og en social medie kampagne såvel som en teaservideo. De tre videoer viser et hospital, et gymnasium og et kontor, som hver især fokuserer på et intelligent system, der kontrollerer indeklimaet og monitorerer bygningen og dens omgivelser for at kunne skabe de allerbedste betingelser inden døre via automatisk naturlig ventilation og andet udstyr, der har en indflydelse på indeklimaet som f.eks. solafskærmning. Den første af de tre videoer (om skoler) blev frigivet i dag, og bliver efterfulgt af de sidste to videoer om kontorer og hospitaler inden for de kommende uger.

-jhn

Læs mere om Indeklima

15/5 2018
 • Ecophon

  Ecophon

  Akustiske loftsystemer der sikrer god lyd og økonomiske løsninger
 • Ventilationsvinduet

  Ventilationsvinduet

  Fremtidens grønne indeklimaløsning
 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima
 • fermacell

  fermacell

  Højkvalitets byggematerialer
 • InVentilate

  InVentilate

  Bæredygtig ventilation
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Condair

  Condair

  Hygiejnesikrede befugtningsløsninger til produktion, sundhedssektoren og kontor
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Chalsitherm indeklimaplade, der isolerer og fugtregulerer boligen
 • Nyt om Bæredygtighed

  Nyt om Bæredygtighed

  Magasin om hvorfor du skal interessere dig for Bæredygtighed i byggebranchen
 • Dansk MiljøAnalyse

  Dansk MiljøAnalyse

  Prøvetagning og Miljøscreening