left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Indeklima

Ny version af standarden for brandsikring af ventilationsanlæg er på trapperneEfter deltagelse i kursus om brandsikring af ventilationsanlæg kan rådgivere og andre i branchen sikre, at de lever op til myndighedernes opdaterede krav

Ny version af standarden for brandsikring af ventilationsanlæg er på trapperne

SPONSORERET INDHOLD: Danvak afholder et nyt opdateret kursus, hvor man får indsigt i, hvad der skal til i forbindelse med brandsikring af ventilationsanlæg

Del artiklen på

Den nye version af standarden for brandsikring af ventilationsanlæg (DS428) er godkendt og udkommer primo september 2019.

Standarden tager højde for nye byggeskikke og den seneste teknologi på området. Samtidig er den gjort mere brugervenlig og er revideret med henblik på anvendelsen af nye materialer, decentrale anlæg og den teknologiske og videnskabelige udvikling, der er sket siden den seneste version udkom i 2011.

Danvak er nu klar med nyt opdateret kursus, hvor man kan få indsigt i, hvad der nu skal til i forbindelse med brandsikring af ventilationsanlæg.  Underviseren på kurset er Brian Schiøtt, medejer af AiRFORCE og hovedforfatter af DS428. Brian Schiøtt har undervist i denne standard siden 2002, så deltagerne bliver ført igennem kursusprogrammet på aller bedste vis.
 
Kurset afholdes over to dage i Aarhus, København, Vejle og Ballerup i løbet af efteråret 2019.
 
Du kan læse mere om kurset her 

Læs mere om Indeklima

6/8 2019