left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Indeklima

Tilfører stoflighed til dit akustiske designEcophon Solo Textile betegnes også som en akustisk sky. Beklædt med stof absorberer den lydene i rummet og skaber en atmosfære, der er behagelig for øje, øre og sind.

Tilfører stoflighed til dit akustiske design

SPONSORERET INDHOLD: Ecophon kan nu tilbyde et komplet sortiment af akustikløsninger af høj kvalitet inklusive frithængende paneler af fintvævet polyester

Del artiklen på

Den nye løsning hedder Ecophon Solo Textile og er en ny frithængende absorbent med en stoflig overflade, der giver et designmæssigt perspektiv til et godt akustikmiljø. Den skaber en atmosfære, der fanger øre, øje og sind.

Den frithængende absorbent er kvadratisk (1200 x 1200 mm) og fås i syv komplimenterende farver. Stoffet er polyester af høj kvalitet med et fint vævemønster, der giver stoffet en raffineret tekstur.

Ecophons lydabsorbenter har et lille miljøaftryk, er 100 % genanvendelige og fremstillet af 62 % genbrugsglas. Ecophons produkter overholder de højeste standarder for cirkularitet, indeklima og brandsikkerhed.

Solo Textile tilfører stoflighed og er et godt eksempel på, hvordan design og funktion kan harmonere og skabe miljøer, der er både spektakulære og fremmer trivsel. Solo Textile åbner for måder at udtrykke forskellige stilarter, uden at gå på kompromis med produktets kvalitet eller miljøet.

Læs mere om Solo Textile og dertilhørende teknisk information, montagehjælp og detaljeret information om bæredygtighed her.

Læs mere om Indeklima

22/1 2020