Aktuelle nyheder - Køkken

Det miljøvenlige hjem og dertilhørende hvidevarer

Det miljøvenlige hjem og dertilhørende hvidevarer

ANNONCE: Vi gennemlever pt. en klimakrise på verdensplan, hvilket bl.a. er med til at gøre folk mere bevidste om at passe mere på vores klima og natur

Del artiklen på

Det gør sig gældende på mange områder - herunder også bygge- og boligbranchen, hvor flere og flere bygger miljøvenligt og samtidig udstyrer hjemmet med miljøvenlige energikilder og inventar, bl.a. i form af strømkilder, varmeløsninger og forskellige hårde hvidevarer.

Især sidstnævnte er et vigtigt element for mange boligejere, og det er let at se hvorfor. Denne artikel fokuserer mere specifikt på vaskemaskinen, og hvis du læser med i det nedenstående, kan du forhåbentlig blive klogere på de miljøvenlige vaskemaskiner og de fordele som følger med.

De åbenlyse fordele

Hvis man som boligejer investerer i en miljøvenlig vaskemaskine, er der flere fordele at hente i forbindelse med investeringen. Hvis man køber en vaskemaskine med en høj energiklasse, og vel at mærke sørger for at fylde den helt ved hver vask, vil denne give udslag i et lavt energiforbrug.

Det betyder samtidig, at du sparer penge på energiregningen, og vaskemaskinen kan således tjene sig selv hjem på sigt. En miljøvenlig vaskemaskine skåner dermed både pengepungen og miljøet, hvilket er til alles bedste. Samtidig er støjniveaet på de energivenlige maskiner som oftest relativt lavt, så man slipper for eventuelle støjgener. Skousen tilbyder miljøvenlige maskiner fra det anderkendte mærke LG – se her for mere.

Fornuftige overvejelser i forhold til pladsmuligheder

Vaskemaskiner optager en bestemt pladsmængde, så derfor er det nødvendigt med et minimum af plads, hvilket især bør overvejes i forbindelse med nybyggeri og et eventuelt bryggers med tilhørende afløb og vandtilkobling. Hvis pladsmængden er begrænset, kan man dog investere i en topbetjent maskine der fylder mindre eller en kombineret vaske/tørremaskine. Disse har dog ikke helt den samme kapacitet som den konventionelle, frontbetjente maskine, så det afhænger naturligvis af beboernes behov.

Læs mere om Køkken

27/12 2018