Aktuelle nyheder - Køkken

Ejendomsselskab udvider med snedkeri- Folk vil ikke have designer-køkkener af kendte navne, men går efter den unikke løsning, kvalitet, design og funktionalitet, siger projektleder og indretningskonsulent Benedikte Dahl Wulf.

Ejendomsselskab udvider med snedkeri

Dahl Wulf Ejendomme har etableret egen snedkerlinje for at imødekomme kundernes ønsker om walkin-closets, radiatorskjulere, indbyggede reoler og finurlige trapper

Del artiklen på

Design - Boligejer

Det hele skal helst være håndlavet af snedkere, der kan sit kram, og det kan de i ejendomsselskabets nye snedkerlinje kaldet Dahl Wulf Home.

- Køberne efterspørger løsninger, der matcher specifikt deres hjem, deres rum og behov. Folk elsker når det er snedkergjort og ’skræddersyet’. Der er også kommet en anden holdning til køkkener. Folk vil ikke have designer-køkkener af kendte navne, men går efter den unikke løsning, kvalitet, design og funktionalitet. Og her er det attraktivt at kunne bygge sit helt eget unikke snedker-køkken i et prisleje, der er til at komme i nærheden af, siger Benedikte Dahl Wulf, som er projektleder og indretningskonsulent i Dahl Wulf Ejendomme.

Familievirksomheden har specialiseret sig i at sælge færdige hjem på hele Nordkysten fra Hellerup til Helsingør, og har noteret sig, at husejere anno 2020 er endnu mere kritiske og designlystne end nogensinde. I dag kan vi blive inspireret til vores hjem alle steder og boligen er en voksende trend. Derfor har huskøberne mange ønsker og fantasier, som de gerne vil have indfriet, når de skifter bolig.

- Men heldigvis er der også mange muligheder, og med de rette kompetencer behøver det ikke koste en jetjager. Det er de små detaljer, som tæller nu. Eksempelvis kan et reolsystem indfarves i samme farve som væggen. Hullet under trappen kan udnyttes til skabsplads. Børneværelsets skrivebord kan indbygges i reolsystemet. Med alle disse løsninger bliver hjemmet og pladsen optimeret og det ser samtidig gennemtænkt og lækkert ud. Den endelige finish med blendstykker, udskæring omkring stikkontakter, bundstykker tilpasset panelet m.m. er alt sammen med til at give en fornemmelse af lækkerhed, siger Benedikte Dahl Wulf.

Artiklen fortsætter under billedet...
Denne sæsons bestseller er snedkerlavede radiatorskjulere, som er sprøjtelakerede med satin-overflade. Alle produktioner laves specifikt til det pågældende hjem og monteres med små usynlige magneter, hvilket gør dem nemme at afmontere ved rengøring.

Forventningsafstemmer først
Der er en fast snedker tilknyttet snedkeriet. I samarbejde med en tilknyttet projektleder udvikler og udføres alle produkter fra snedkeriet i Nordsjælland. Her laves alt fra egetræskøkkener i ren eg eller med malede overflader, walkin-closets i alle slags farver eller ren eg, indbyggede reoler og skabe til stuer, kontorer eller børneværelser m.m.

Det er muligt for kunden at købe levering, opsætning og montering men det er også muligt at klare det selv, hvis man ønsker det.

Alle produktioner starter ud med, at virksomheden og kunden forventningsafstemmer ift. det ønskede produkt, materialevalg og skitsetegning.

De særlige snedkerløsninger er blevet så populære, at virksomheden nu som en side-forretning sælger de mest populære løsninger til andre husejere.

-los

Læs mere om Køkken

5/5 2020