Aktuelle nyheder - Køkken

Emhætte i kogepladen giver frit udsynSuget ned i Eico kogepladens emfang indstilles let i den vinkel, der er mest effektiv.

Emhætte i kogepladen giver frit udsyn

En emhætte i kogepladen vender op og ned på køkkenets indretning

Del artiklen på

Madlavning er for mange mere end en nødvendighed – det er en glæde. Derfor ønsker stadig flere en dejlig oplevelse, når måltiderne tilberedes, og her spiller køkkenets indretning en stor rolle. Den skal være enkel og intelligent.

Så hvorfor være bundet af, hvordan et køkken normalt ser ud? Hvor de osende dampe fra madlavningen altid skal op i en emhætte, der tager udsynet?

Nu kan det hele forsvinde ned i kogepladen med den nye designløsning, der gør alting nemmere og ændrer rummets karakter.

Nu er der frit udsyn, mere plads og overblik. Det er Eico, der introducerer en ny teknologi, hvor suget er flyttet ned i kogepladen: Styrken er så kraftig og samtidig støjsvag, at en traditionel lofts- eller væghængt emhætte ikke længere er nødvendig for at få frisk luft i køkkenet.

Det nye design til køkkener placerer emhætten nede i en induktionskogeplade med fingertouch kontrol. Resultatet er en enkel og superkompakt løsning, hvor udsugning, motor og filter er bygget sammen med kogeenheden.

Ligesom ved traditionelle emhætter kan der vælges mellem recirkulation gennem flere forskellige filtertyper – eller aftræk ud til det fri.

-los


Læs mere om Køkken

6/12 2018