Aktuelle nyheder - Køkken

JKE får ny salgsdirektør

JKE får ny salgsdirektør

Jesper Lassen bytter sit job som landechef hos Svane Køkkenet ud med jobbet som Salgsdirektør i JKE.

Del artiklen på

Jesper Lassen, 41, tiltræder nu jobbet som salgsdirektør i JKE og bliver hermed øverst ansvarlig for JKE's salg af køkkener, badeværelses- og garderobeløsninger til private og erhvervskunder i Norden.

Senest kommer Jesper Lassen fra en stilling som landechef hos Svane Køkkenet, og han har masser af erfaring fra køkken- og badbranchen, hvor han har været beskæftiget siden 2004.

-Jesper Lassen har solid leder- og salgserfaring fra branchen, han har den nordjyske kampgejst, og så har han en passion for JKE's produkter. Desuden er han vant til at have et godt og tæt samarbejde med forhandlerne, som jo driver salget i hverdagen, siger Claus Beier, adm. direktør i JKE.

Klar til at løfte salget til nye højder
 - Jeg glæder mig rigtigt meget til jobbet, fordi JKE har et uforløst potentiale, som er klar til at blive høstet. Jeg er meget begejstret for JKE's produkter, som er kendetegnet ved et stærkt nordisk design og spændende signaturprodukter i bæredygtige materialer, som
forbrugerne i høj grad efterspørger. Og så er brandet tro mod de gode nordjyske værdier, hvor der aldrig er blevet gået på kompromis med kvaliteten, siger Jesper Lassen om skiftet.

Jesper Lassen ser frem til samarbejdet med de 56 butikker i hele Norden. Han ser dels gode muligheder for at styrke de eksisterende butikker og dels for at plante flere flag på landkortet.

- JKE har potentialet til at sælge flere køkkener. Der bliver bygget meget i disse år, og mange investerer også i at renovere køkkenet. Aldrig har køkkenet været så vigtigt et samlingssted for familien som nu. Det giver en god efterspørgsel efter kvalitetskøkkener - både ude hos de private kunder og hos erhvervskunderne. Det glæder jeg mig til at stå i spidsen for, siger han.

-mo

Læs mere om Køkken

4/1 2021