Aktuelle nyheder - Køkken

Køkkenproducent og cykelhold indgår partnerskabMultiforms Michael Oversø (tv.) og Virtu Cycling Groups Bjarne Riis har en fælles interesse i stærke netværk, hvilket nu et mundet ud i en decideret partnerskabsaftale.

Køkkenproducent og cykelhold indgår partnerskab

Multiform, som er kendt for eksklusive snedkerkøkkener, har indgået partneraftale med Virtu Cycling Group med Bjarne Riis i spidsen

Del artiklen på

Cyklen var nypudset, da Michael Oversø, adm. direktør for Multiform, og Bjarne Riis, medejer af Virtu Cycling Group, mødtes i forbindelse med indgåelsen af en ny partnerskabsaftale, der bl.a. giver Multiform nye netværksmuligheder i Virtu Business Club.

Virtu Business Club er et landsdækkende erhvervsnetværk med fokus på forretning og cykling. I Virtu Femme findes desuden et erhvervsnetværk målrettet kvinder.

- I tæt samarbejde med Multiforms 30 butikker i ind- og udland er der mulighed for involvering i netværksmøder, events og foredrag. Virtu Cyclings ambition er at forbinde op mod 1000 virksomheder og beslutningstagere gennem unikke cykeloplevelser. Det er klart interessant for Multiform at blive en del af så stærkt et netværk, siger adm. dir. i Multiform Michael Oversø, der forventer at få både eksponering og nye forretningsmuligheder ud af aftalen.

Cykling og netværk
Virtu Cycling er kendt for sit kontinentalhold inden for cykling og et World Tour-hold for kvinder. Ambitionen er også at skabe et World Tour-hold for herrer. Visionen for gruppen er at forbedre menneskers livskvalitet gennem cykling og netværk.

- Hos Virtu Cycling ønsker vi et levende samarbejde med vores partnere, og det samme gør Multiform, som vil bruge aftalen aktivt og strategisk i forhold til deres butikker og netværk, siger Bjarne Riis, der er medejer af Virtu Cycling Group.


-los
Læs mere om Køkken

20/6 2018