Aktuelle nyheder - Køkken

Klassisk vandhane i moderne look De nye vandhaner fra Damixa er en videreudvikling af Damixas populære Tradition-serie.

Klassisk vandhane i moderne look

Damixa Tradition kommer nu i to moderigtige farver: Kobber og messing. Vandhanerne matcher tidens hotteste indretningstrend og er samtidig designet med fokus på funktionalitet og design

Del artiklen på

Den emmer af romantik og fransk landkøkken og har nu fået yderligere et twist af ”gammel” stil. Damixas populære Tradition-serie bliver nu lanceret i to moderne varianter, nemlig kobber og messing.

De varme metaller passer perfekt ind i den nordiske indretningstrend og tilfører de hyggelige naturfarver, der er så moderne netop nu.

De nye vandhaner har et-grebs-betjening og er udstyret med porcelæns-håndtag, der passer til seriens romantiske stil. Den blanke metaloverflade er designet til daglig brug i køkkenet. Overfladen er en stærk og modstandsdygtig såkaldt PVD-overflade, der ikke ændrer udseende med tiden.

På den tekniske side giver køkken-armaturet op til 12 liter vand/minut, hvilket er på niveau med moderne køkkenvandhaner og sikrer, at man ikke når at blive utålmodig, når der skal fyldes vand i f.eks. en gryde. Desuden har køkkenarmaturet den energirigtige koldstarts-funktion, der sikrer, at der kun bruges varmt vand, når der er behov for det.

De nye vandhaner er en videreudvikling af Damixas populære Tradition-serie, der er kendetegnet ved det klassiske design med porcelænshåndtag og romantisk stil, der matcher køkkener med fyldninger, lister og oser af charme. Med de nye overflader kan vandhanen nu indgå i indretningen på lige fod med andre brugsgenstande som f.eks. lamper, kurve og nips, og være med til at skabe en samlet stil i køkken og bad.

-cmn

Læs mere om Køkken

31/10 2016