left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Køkken

Landsdækkende køkkenkæde opruster på SjællandDe to indehavere Harry Brogaard (yderst til venstre) og Ole Jensen (yderst til højre) med salgsteamet på det nye hovedkontor i Sorø.

Landsdækkende køkkenkæde opruster på Sjælland

OK Køkkenrenoverings hovedkonceptet går ud på kun at udskifte de dele af et køkken eller bad, som er slidte. Kæden åbner nu nyt hovedkontor i Sorø og går all in på Sjælland

Del artiklen på

Med en ny central hovedafdeling med lager og kontor i Sorø opruster den landsdækkende køkkenkæde, OK Køkkenrenovering, nu på Sjælland. Afdelingen består af tre OK-salgskonsulenter, der kører ud til kunder i alle afkroge af Sjælland. Derudover er der netop blevet ansat en lagermand og en HK’er med fast arbejdsplads på hovedkontoret og lageret i Sorø.

- Med denne udvidelse og faste forankring med lager og hovedkontor i Sorø har vi nu både udvidet og styrket vores position på Sjælland. Vi har derudover indgået samarbejdsaftaler med fire lokale montører, så vi nu kan servicere vores kunder på Sjælland hurtigt og effektivt, forklarer de to indehavere af OK Køkkenrenovering Harry Brogaard og Ole Jensen.

Den landsdækkende kæde har siden start i 2008 arbejdet intensivt på hovedkonceptet, som bygger på genbrugstanken om kun at udskifte de dele af et køkken eller bad, som er slidte - og det er typisk låger, hængsler, skuffer, bordplade og håndtag.

Løsningen er nem og billig, og OK Køkkenrenoverings salgskonsulenter kører ud til kunderne, hvor de i kundernes eget køkken i ro og mag aftaler materialevalg, indretning og pris. Arbejdet bliver i de fleste tilfælde udført på kun én dag. Og det uden at svine, for det gamle køkken skal jo ikke rives ned og bygges op på ny.

Dansk produktion efter mål
For netop at forfølge den miljørigtige tanke får de to indehavere Harry Brogaard og Ole Jensen i dag produceret alle deres programmer af låger, skuffer og sidegavle hos danske producenter. Dels er det mere miljøvenligt at lægge produktionen i Danmark i forhold til transport, og dels sikrer det en hurtig samt stabil leverance ud til kunderne.

OK Køkkenrenovering udvikler selv forskellige programmer af låger, skuffer og sidegavle, som man kan få med laminat- eller foliebelægning samt med malede overfalder i et bredt udvalg af farver, designs og mål. Programmerne i folie og laminat fås også som grebsfri låger.

- Med vores produktion i Danmark, kan vi levere danskproducerede låger, -skuffer og -sidegavle efter mål fra alle vores programmer til alle typer køkkener. Så vi kan både håndtere køkkener opbygget efter standardmål og køkkener med helt individuelle og specielle mål, siger Harry Brogaard.


-los


Læs mere om Køkken

9/1 2019