oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Køkken

Ny salgsdirektør hos Multiform Michael Mendgaard-Holm får i sit nye job en central rolle i opfyldelsen af Multiforms ambitiøse vækststrategi frem mod 2020 i ind- og udland.

Ny salgsdirektør hos Multiform

Det er Michael Mendgaard-Holm, der skal stå i spidsen for salget af Multiforms eksklusive køkkener til både private og erhvervskunder

Del artiklen på

Michael Mendgaard-Holm, 39 år, kommer fra et job gennem 10 år hos et andet luksusbrand, Hästens Beds AB. Senest har han været global marketingdirektør og før dette regional salgsansvarlig for Danmark, Norge, Storbritannien, Island, Finland og de baltiske lande. Michael Mendgaard-Holm har også en fortid med salg af møbelklassikere fra eksklusive møbelhuse.

Hos Multiform bliver Michael Mendgaard-Holm overordnet ansvarlig for salget af snedkerkøkkener og løsninger til resten af boligen til private og erhvervskunder.

Michael Mendgaard-Holm siger om sit nye job:

- Jeg oplever i disse år, at mange forbrugere ikke vil have mere af det hele, men fokuserer på at købe mindre og bedre. Produktet skal gerne være unikt og have en stærk historisk arv. Her har Multiform et stort potentiale for at indfri ambitioner om yderligere vækst.

Multiform specialfremstiller køkkener og andre møbelløsninger på snedkeriet i Kibæk ved Herning. Produkterne afsættes gennem forhandlere i Danmark, Norge, Sverige, Belgien, Storbritannien og Luxembourg. Der bliver investeret i at åbne nye butikker både i ind- og udland. Senest er der åbnet ny butik i Aarhus midtby, en ny butik åbner den 17. januar i Stockholm, og der er en ny flagshipstore på vej i København.

-los

Læs mere om Køkken

9/1 2018