Aktuelle nyheder - Køkken

Overskud i eksklusive køkkener

Multiform har i 2017 bl.a. åbnet syv nye butikker og investeret i snedkeriet og ansættelsen af flere medarbejdere for at sikre de kommende års vækst

Del artiklen på

Multiform leverer et millionoverskud for 2017 på niveau med året før, og i virksomheden er man tilfreds, da 2017 har været et år med store investeringer og en stor indsats for at udbygge virksomhedens position, brandet har inden for eksklusive køkkener:

- Vi har i 2017 investeret et to-cifret millionbeløb i en udbygning og modernisering af virksomhedens snedkeri. Desuden har vi åbnet syv nye Multiformbutikker i ind- og udland og ansat flere medarbejdere for at ruste os til fremtiden, siger Michael Oversø, adm. direktør i Multiform.

Årets resultat før skat blev i 2017 på 7,7 mio. kr., mens det året før var på otte mio. kr. Forventningerne til 2018 er ligeledes positive, da der nu er kapacitet på snedkeriet til at løfte salget. Alle køkkener er speciallavet til den enkelte kunde af dygtige håndværkere. I 2016 var der 37 ansatte, og i dag er der 46.

De nye Multiform butikker er åbnet i Aarhus, Odense, København, Stockholm, Malmø samt Kristiansand og Sandnes i Stavanger i Norge. Multiform har i dag 30 butikker og showrooms i ind- og udland - bedst repræsenteret i de nordiske lande.

- I Multiform er vores vision at designe køkkenklassikere, der på lige fod med 1950'ernes danske møbeldesigneres skabte klassikere, som stadig er eftertragtede. Butikkerne er vores ansigt udadtil og vigtige i arbejdet med at styrke vores allerede stærkt brand. Derfor har vi åbnet syv nye butikker og lukket fire, som ikke lå optimalt, siger Michael Oversø.

Flagship stores og flere erhvervskunder
Multiform har nu åbnet sin første flagship store på Grønningen 1 i København, og flere vil følge i de kommende år. Flagship stores vil få de bedste beliggenheder og vil være først til at vise nyheder.  

- Det er de store byer i Danmark og i de nordiske lande, der oplever væksten. Her bliver der bygget mange eksklusive boliger i disse år, og bygherrer og beboerne er potentielle kunder hos os. Vores hovedfokus er derfor på de store byer i Danmark, Sverige og Norge, siger Michael Oversø.

Målet er to-cifrede vækstrater i de kommende år. De skal bl.a. opnås gennem øget salg til private kunder, men også til erhvervskunder i hele Norden.

- Vi satser på flere erhvervskunder i fremtiden. Vi kan håndtere større leverancer til eksklusivt byggeri, og nu har vi kapaciteten til at tage endnu flere større ordrer ind. Det skal udnyttes, siger Michael Oversø, der ser positivt på fremtiden:

- Håndlavede køkkener som vores oplever gode tider. Ikke bare fordi tiderne generelt er blevet bedre, men fordi flere vælger at bruge penge på et lækkert køkken med f.eks. håndtappede træskuffer. Mange vil ikke bare have mere af det hele, men derimod mere af det rigtige, som vi bliver glade af at bruge i hverdagen, fordi der er tænkt over enhver detalje.

-kj

Læs mere om Køkken

23/4 2018