left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Køkken

Vinder designpris for sortoxideret køkkenMultiforms snedkerkøkken i sortoxideret stål vinder den internationale designpris foran 600 andre produkter.

Vinder designpris for sortoxideret køkken

For andet år i træk vinder Multiform den prestigefulde internationale designpris Archiproducts Design Award for et eksklusivt snedkerkøkken i sortoxideret stål

Del artiklen på

Multiform, der producerer håndlavede snedkerkøkkener, har netop vundet den internationale designpris, Archiproducts Design Award, for 2018. Prisen, der er designet af det spanske designstudio MUT, overrækkes i Milano den 20. november.

Multiform vinder med et køkken, som juryen fremhæver for sit State of the Art-design. Der er tale om et eksklusivt køkken i serien Form 45 i sortoxideret stål. Multiform vinder i køkkenkategorien i selskab med nogle af verdens mest kendte brands inden for luksuskøkkener. Køkkenet blev bedømt sammen med 600 andre produkter af en jury, der består af 40 af verdens førende internationale arkitektfirmaer og designere.

Dansk design
Sidste år vandt Multiform også prisen med et køkkendesign i messing. Både det prisvindende køkken i år og sidste år er tegnet af Henrik Witt, der er designchef hos Multiform. Han siger:

- Det er en stor hæder at vinde den internationale designpris to år i træk. Prisen betyder meget for os, fordi den markerer, at vi befinder os i en international klasse af eksklusive brands inden for køkkendesign, og det får mange nye kunder og arkitekter til at kigge interesseret vores vej. Prisen sidste år har givet os masser af henvendelser fra ind- og udland, og flere vil givet følge nu, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet...
Det prisvindende køkken er tegnet af designchef Henrik Witt.

- Køkkenet i sortoxideret stål har jeg designet i naturlig fortsættelse af den fine og blanke messingoverflade, som gav os førstepladsen sidste år. Det særlige ved det sortoxiderede stålkøkken i Form 45-serien er, at det er mere råt i udtrykket og designet, så køkkenøen kommer til at stå som en monolit – et arkitektonisk designelement skåret ud af et stykke sortoxideret stål. Den sortoxiderede ståloverflade har et overraskende farvespil i det sort/brune stål, som matcher naturmaterialer som marmor, granit og træ.

- Hos Multiform vil vi lave det, som er svært, og hvor det blotte øje kan se, at vi har gjort os umage ud over det sædvanlige. Vi ønsker at bruge ærlige og ægte materialer, og vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Tværtimod. Det handler om design og æstetik, siger Henrik Witt.

-los

Læs mere om Køkken

20/11 2018