Aktuelle nyheder - Lavenergi

Erfaren erhvervsrådgiver til Living ArtDorthe Deleuran ved alt om gardiner og solafskærmning, om drift, vedligehold og levetid.

Erfaren erhvervsrådgiver til Living Art

Den 1. december starter en erfaren rådgiver inden for energioptimering og bæredygtighed ved hjælp af gardiner og solafskærmning hos Living Art

Del artiklen på

Adskillige bygninger på Sjælland har i dag et lavere energiforbrug og et bedre indeklima takket været en behjertet indsats fra Dorthe Deleuran, der i mange år har fungeret som rådgiver på det offentlige marked - kommuner, institutioner, skoler, plejecentre og sundhedshuse - og for mange virksomheder, entreprenører og arkitekter.

Dorthe Deleuran ved alt om de fysiske produkter, om drift, vedligehold og levetid. Samtidig har hun et skarpt blik for den samlede økonomi i projekterne. For både private og offentlige virksomheder ønsker naturligvis et lavere energiforbrug og en grøn profil – men budgetterne skal også holde.

Hos Living Art skal Dorthe Deleuran hjælpe firmaets offentlige og erhvervskunder med at skærpe den grønne profil ved hjælp af nye, smartere og mere bæredygtige teknologier.

-los


Læs mere om Lavenergi

28/11 2017