Aktuelle nyheder - Lavenergi

Tre nominerede til Byggeriets EnergiprisDørserien ECO, der er en af tre nominerede til Byggeriets Energipris, lever op til kravene til lavenergihuse med ekstra høj isolering.

Tre nominerede til Byggeriets Energipris

Swedoor, Lindab og Rockwool er nomineret til Byggeriets Energipris, som overrækkes sammen med Byggeriets Miljøpris, Byggeriets Arbejdsmiljøpris og Byggeriets Klimapris på byggerimessen i Fredericia til marts

Del artiklen på

Miljø - Klima

10.-13. marts afholdes Skandinaviens største byggemesse i Messe C i Fredericia. Her er energieffektivitet et af fokusområderne, og til Byggeriets Energipris er bl.a. Swedoor nomineret for dørserien ECO, som er et energivenligt tilvalg til hoveddøre.

Dørserien er baseret på miljøvenlige og genanvendelige egenskaber og lever op til kravene til lavenergihuse med ekstra høj isolering.

- Det er en stor anerkendelse at blive nomineret til en så velanset og vigtig pris. Særligt inden for de senere år har vi oplevet en stigende interesse for miljøvenlige løsninger, og det er en udvikling, vi forventer, der vil fortsætte fremadrettet, lyder det fra Peter Sejling, der er salgs- og marketingdirektør for dørproducenten i Nordeuropa.

Energibesparelser er i høj kurs hos danskerne ifølge en ny undersøgelse, der – da den er foretaget af dørproducenten Swedoor – har fokus på danskernes købsvaner i forhold til hoveddøre. Her svarer 48 % af de respondenter, som overvejer at skifte hoveddøren inden for fem år, at dørens energieffektivitet er af afgørende betydning.

Nomineringskomitéen for Byggeriets Klimapriser består af udvalgte repræsentanter fra byggebranchen, heriblandt Dansk Byggeri, Bygherreforeningen, Danske Byggecentre, Danske Arkitektvirksomheder og DI Byg.

-los


Læs mere om Lavenergi

9/1 2020