Aktuelle nyheder - Ny- & tilbygning

Bravida skal levere teknikken til ny medicinalfabrikMedicinalfabrikken skal stå klar næste forår.

Bravida skal levere teknikken til ny medicinalfabrik

Bravida Danmark har underskrevet en aftale med AGC Biologics A/S om levering af komplet installationspakke til den 18.000 m2 store medicinalfabrik, der opføres i Søborg over det næste år

Del artiklen på

Bravida har indgået kontrakt om levering af hele installationspakken til et 18.000 m2 store byggeri, der skal indeholde produktionsfaciliteter (renrum), kvalitetslaboratorier, lager og afsendingsområder. Derudover består byggeriet af kontorer, kundecenter, forsyningskælder samt parkeringskælder.

Teknikentreprisen omfatter ventilation, vand, afløb, varme, køling (ekskl. kølecentral), bygnings-el, IT-infrastruktur, sikring, BMS og sprinkling. Derudover omfatter aftalen også, at Bravida skal levere solceller til bygningen.

Det er en stor og spændende opgave, hvor vi får det samlede ansvar for teknik inklusiv koordinering mellem fagene. Vi har i forvejen rigtig god erfaring med denne type projekter, og det er endnu et led i vores udbygning af kompetencer inden for farmaindustrien, siger Kurt Kastrup Vestergaard, regionsdirektør i Bravida Danmark region Entreprise.

Også hos AGC Biologics A/S, der udvikler og producerer lægemidler på kontrakt for medicinal og biotech virksomheder i hele verden, er der tilfredshed med aftalen:

- Vi er glade for at have Bravida med som teknikentreprenør qua deres erfaring med denne type af opgaver, og vi ser frem til et konstruktivt samarbejde, siger Morten Vilstrup, der er projektdirektør hos AGC Biologics A/S.

-pf

Læs mere om Ny- & tilbygning

10/5 2022