Aktuelle nyheder - Ny- & tilbygning

Den gamle frisørskole får nye beboere I forbindelse med byggeriet udskæres der flere større felter i eksisterende dæk samt udskæringer i den eksisterende tagkonstruktion.

Den gamle frisørskole får nye beboere

Frisører bliver skiftet ud med erhvervsfolk på Glentevej i København, når Jönsson afslutter totalrenoveringen af den tre etagers erhvervsbygning

Del artiklen på

Jönsson A/S har fået godt fat i markedet for erhvervsbyggeri i København. En større totalrenovering på Glentevej i København NV er et godt eksempel.

Den kendte bygning på Glentevej er en tidligere industribygning, der oprindelig er opført af Bøje Nielsen, men den er nok mest kendt som den tidligere Frisørskole i København.
Den nye bygning vil med sine 2.000 m² store etageplaner have god plads til både fællesarealer, cellekontorer, åbne kontorer, mødelokaler, køkken og kantine med plads til 350 spisende.

I forbindelse med byggeriet udskæres der flere større felter i eksisterende dæk samt udskæringer i den eksisterende tagkonstruktion. På bygningens bagside er der gårdhave på ca. 800m2. Der indrettes gårdareal og i eksisterende parkeringskælder etableres 54 p-pladser, ligesom 6 parkeringspladser etableres i terræn.

Der skal endvidere etableres et særskilt overdækket skur for affald, samt cykelparkering med og uden overdækning.

Renoveringen gennemføres med en række energibesparende tiltag i relation til vandforbrug, elforbrug og belysning, opvarmning/varmetab, køling samt ventilation af ejendommen, opvarmning af brugsvand og CTS- styring. Indeklimaet vil understøttes af ventilationssystemer, solafskærmning samt fokus på lydforhold.

Thomas Normann, der er CEO i Jönsson A/S, påpeger, at kvarteret omkring Nørrebro Station er et af de områder, som har været underlagt en meget positiv udvikling i København.

- Og med Cityringen kan indre by nås på under 12 min. fra adressen, siger han afslutningsvis.

-pf

Læs mere om Ny- & tilbygning

24/11 2021