Aktuelle nyheder - Ny- & tilbygning

Nyt altankoncept til mindre firmaerAltanmontage på Frederiksvej på Frederiksberg.

Nyt altankoncept til mindre firmaer

Windoor Danmark introducerer et nyt koncept, Altanpartner, der giver landets mindre entreprenørvirksomheder mulighed for at komme ind på markedet

Del artiklen på

Et nyt partnerskab har set dagens lys i byggebranchen. Det går under navnet Altanpartner og lanceres af altanleverandøren Windoor Danmark, som er en del af koncernen WinGroup AG.

- Altanpartner er et koncept, hvor vi leverer vores åbne altaner til en række kompetente partnere, som står for montage og kontakt til slutkunden, fortæller Michael Jensen, der er salgs- og markedschef i Windoor Danmark, som leverer altanerne som færdige byggesæt - lige til at montere.

Partnerskabet giver gode muligheder for mindre virksomheder, som ønsker at udvide forretningen. Samtidig gavner det slutkunden, når det kommer til prisniveauet, lyder det videre.

- Der er ingen tvivl om, at altanmarkedet er præget af få, men store spillere. Vi vil gerne give de mindre entreprenørvirksomheder mulighed for også at komme ind på markedet. Derudover er konceptet fordelagtigt for slutkunden, som kan drage nytte af attraktive, konkurrencedygtige priser, siger Michael Jensen.

Uddannelsesforløb i opstarten
For Windoor Danmark er sikkerhed altafgørende. Samtlige Windoor-produkter er grundigt beregnet og godkendt af eksterne rådgivende ingeniører, mens alle stålkonstruktioner er CE-mærket.

- Derfor er det også alfa og omega, at Altanpartnerne har den nødvendige viden og kan udføre en 100 % sikker altanmontage. For at sikre det tilrettelægger vi et uddannelsesforløb som en del af opstartsfasen, hvor både teori og praksis er på skemaet. Forløbet planlægges individuelt, så vi sikrer, at alle har de rette kompetencer.

Efter partnerne har været på skolebænken, står den på løbende support og sparring:

- Vi tilbyder eksempelvis teknisk support, når ansøgningen om byggetilladelse skal udarbejdes. Det er vigtigt for os opbygge gensidige partnerskaber - både fagligt, men også socialt mellem Altanpartnere og vores medarbejdere, siger Michael Jensen.

Serviceminded i lokalområdet
En væsentlig del af Altanpartner-konceptet er også, at slutkunden kan gøre brug af en lokal altanmontør:

- Det geografiske udsnit af partnere skal være bredt. Vi vil gerne - så vidt muligt - kunne tilbyde slutkunden et samarbejde med en fra lokalområdet, forklarer Michael Jensen og tilføjer:

- Derudover er det vigtigt, at man som Altanpartner er serviceminded og kan sit kram. Man skal helst kunne favne over flere fagligheder, så man også kan løse andre byggerelaterede opgaver.

Indtil videre har syv entreprenører meldt sig under fanerne som Altanpartnere. Håbet er at nå en samlet mængde på omtrent det dobbelte, så både kapaciteten og den geografiske dækning er stor. Der mangler særligt partnere i Aarhus, Sønderjylland og på Fyn.

-kj

Læs mere om Ny- & tilbygning

3/5 2018