Aktuelle nyheder - Ny- & tilbygning

Typehusfirma får endnu større musklerTypehus fra Lasse Larsen Byggefirma, der nu skal hedde Lasse Larsen Villabyg.

Typehusfirma får endnu større muskler

Kolding-erhvervsmand Pierre Legarth har købt Lasse Larsens aktiemajoritet i typehusfirmaet af samme navn

Del artiklen på
Siden opstarten i 1975 har Lasse Larsen været en central spiller på det danske marked i forbindelse med at opførelse af typehuse. Det gælder både Lasse Larsen som person og Lasse Larsen Byggefirma som virksomhed. Den kompromisløse insisteren på byggeteknisk kvalitet, håndværksmæssig kompetence samt en direkte og flad organisation har været med til at sikre, at tusindvis af danskere i dag bor i smukke og velbyggede huse.

- Vi har ikke tænkt os at ændre de grundværdier, som vi har brugt 42 år på at bygge op, det er helt sikkert, fortæller Allan Laursen, der er administrerende direktør i virksomheden.

Han skal nu stå i spidsen for at føre et livsværk videre, der er bygget på et sundt og stærkt fundament. Et livsværk, som erhvervsmanden Pierre Legarth nu har købt aktiemajoriteten i.

- De grundværdier, som har tilvejebragt succesen, fortsætter uændret og er det centrale for os. Men vi vel gerne udvikle forretningen og i netop den forbindelse har Pierre Legarth den helt rigtige profil, pointerer administrerende direktør Allan Laursen og understreger, at den nye ejerstruktur peger fremad:

- Vi vil også være førende om både 10 og 20 år. Det kræver tilpasning og nytænkning, og vores fundament er nu på plads. Lasse Larsen Byggefirma ændrer nu navn til Lasse Larsen Villabyg, som er et godt navn, der borger for kvalitet, samtidig med, at vi har de rigtige medarbejdere. Og med Pierre har vi fået en mand ind i virksomheden med styrke og visioner om vækst både i og udenfor de nuværende forretningsområder. Det bliver virkelig godt, fortæller administrerende direktør Allan Laursen.

I rivende udvikling
Koldingenseren Pierre Legarth bliver formand for bestyrelsen i Lasse Larsen Villabyg, og han forventer via sit ejendomsselskab Pierre Ejendomme at opføre i omegnen af 200 nye boliger i Kolding over de næste tre år.

I den forbindelse har erhvervsmanden valgt at udvide værdikæden i Pierre Legarth Holding, så den også omfatter opførsel af typehuse.

- Det er min klare opfattelse, at byggebranchen i Danmark står foran en periode med enorm fremgang, og det er netop denne vækstgenerator, som vi skal udnytte i Lasse Larsen Villabyg. Ejendomsbranchen er inde i en rivende udvikling, og vækstmulighederne er store, såfremt man evner at styre kvalitet og vækst, udtaler Pierre Legarth.

-kj

Læs mere om Ny- & tilbygning

6/1 2017