left banner

Aktuelle nyheder - VVS

God start på VVS'19

God start på VVS'19

En udsolgt VVS-messe kom godt fra start, da 2665 antal besøgende lagde vejen forbi messens første dag

Del artiklen på

Det strømmede ind med besøgende, da VVS'19 åbnede dørene til den første af tre dage, hvor rekordmange udstillere stod klar til at vise stande og spændende nyheder.

2665 besøgende lagde vejen forbi på messens første dag, og messechef, Michael Helm, fra Odense Congress Center sætter gerne barren højt og håber, at VVS'19 slår besøgsrekorden fra de forrige år:

- Messen har fået en rigtig god start, og det tegner godt for de næste dage. Der er den helt rigtige summen i alle fire haller, så min mavefornemmelse siger mig, at vi slår besøgsrekorden i år.

Den positive stemning giver genklang hos Per Rømer Kofod, der er administrerende direktør hos Veltek, der er medarrangør af VVS-messen:

- Det er fantastisk at gå rundt i ude hallerne. Udstillerne har virkelig gjort noget ud af standene i år, og det er tydeligt at se, hvor stort et kundefokus de har. Standene er enormt professionelle, og man mærker tydeligt, hvordan udstillerne har lagt sig i selen for at få de besøgende til at føle sig velkommen, siger han.

Studiedag med faglige indlæg
Messens første dag bød også på Uddannelses- og inspirationsdag for lærlinge, VVS-installatører og teknikere fra uddannelsessteder som: Roskilde Tekniske Skole, EUC Sjælland og Mercantec.

250 unge mennesker deltog på studiedagen, som begyndte med faglige indlæg fra UCL, Almax, VandCenterSyd og Ajour Systems. Under titlen 'Bliv en bedre rådgiver' blev der sat fokus på digitalisering, bæredygtighed, og hvordan de studerende kan arbejde med salg og rådgivning.

- Det var en god dag, hvor jeg synes, vi kom godt omkring branchen og de udfordringer, som de unge mennesker står overfor. Det var især populært med de to nyuddannede rådgivere, vi havde med. De gav nogle gode råd til, hvordan det er at komme ud i branchen, og det er jeg helt sikker på, at de unge mennesker kunne bruge til noget, siger Lars Christian Jensen, der er koordinator af inspirationsdagen og direktør for Almax.

-kj

Læs mere om VVS

9/5 2019
  • Danvak

    Danvak

    Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
  • Munters

    Munters

    Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima