Aktuelle nyheder om byggebranchen - Døre & vinduer

Dørproducent lancerer håndværkerklub Der skal findes Dørmænd m/k over hele landet, men i starten bliver der sat en begrænsning på antallet af certificerede håndværkere.

Dørproducent lancerer håndværkerklub

Swedoor lancerer ny klub for landets håndværkere, som skal uddannes i at blive certificerede dørmænd

Del artiklen på

Din Dørmand er navnet på Swedoors nye håndværkerklub for tømrere, der til dagligt monterer virksomhedens døre. Klubben lanceres landet over.

- Din Dørmand er en ny klub for dedikerede håndværkere, der værner om det gode håndværk og har et godt kendskab til vores sortiment. De får nu mulighed for at blive uddannet i vores produkter som certificerede dørmænd, siger salgsdirektør i Nordeuropa Peter Sejling.

Håndværkerklubben indeholder bl.a. fabriksbesøg, kurser, faste kontaktpersoner og lokal markedsføring. Til gengæld bliver de certificerede dørmænd ambassadører for Swedoors produkter og skal repræsentere producenten hos de danske boligejere.

- Vi oplever, at mange danskere foretrækker at spørge deres lokale håndværker til råds om det rigtige valg af døre til hjemmet. Her ønsker vi at bidrage med indgående ekspertviden inden for indvendige døre og yderdøre, der kan understøtte håndværkernes arbejde i at levere lige nøjagtig det, som kunden efterspørger. Byggeriet bliver – som mange andre brancher – mere og mere specialiseret, og vi vil gerne understøtte både forbrugere og håndværkere endnu bedre. Derfor mener vi, at det er et godt tidspunkt at etablere Din Dørmand, fortæller Peter Sejling.

Først til mølle
Som håndværker kan man ansøge om at blive Dørmand efter først til mølle-princippet.

- Vi ser frem til at rulle Din Dørmand ud i hele landet og håber, at mange har lyst til at være med. Vi har gjort det sådan, at det er gratis at blive Swedoor Dørmand, men vi har i 2018 sat begrænsning på antallet, så vi kan nå at certificere alle grundigt. Derfor gælder det om at melde sig til hurtigst muligt, hvis man vil sikre sig en plads på holdet, slutter Peter Sejling.

På Swedoors stand på messen Byggeri’18, der finder sted i Fredericia d. 13.-16. marts, vil der være mulighed for at høre mere om konceptet og desuden ansøge om at blive én af landets første Swedoor Dørmænd.

-los


Læs mere om Døre & vinduer

19/2 2018

Mest læste


Seneste nyheder