left banner

Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Dørproducent sætter 200 håndværkere på skolebænken

Dørproducenten Swedoor lancerede i foråret en ny håndværkerklub, der skal uddanne håndværkere til at blive virksomhedens ambassadører. Nu skal de første 200 håndværkere på skolebænken.

Del artiklen på

Din Dørmand er navnet på Swedoors håndværkerklub for tømrere, der til daglig blandt andet arbejder med at montere døre fra Swedoor. Klubben blev lanceret i foråret, hvorefter tømrere og snedkere fra hele landet ansøgte om at blive dørmænd.

I dag tæller klubben 200 håndværkere, som nu skal uddannes til at blive Swedoor Dørmænd.

- Din Dørmand er Swedoors klub for dedikerede håndværkere, der værner om det gode håndværk og har et godt kendskab til vores sortiment. Tømrerne skal nu uddannes og have særlig indsigt i vores produkter som certificerede dørmænd, så de har de bedste forudsætninger for at kunne rådgive deres kunder i dagligdagen, siger Peter Sejling, salgsdirektør i Nordeuropa hos Swedoor Danmark.

Lokale ambassadører
Første kursus vil blandt andet bestå af en introduktion til Swedoor og virksomhedens produkter. Håndværkerne vil desuden blive præsenteret for den seneste viden inden for branchen og få eksklusivt indblik i kommende nyheder på dørfronten.

Håndværkerklubben vil, udover halvårlige kursusrækker, indeholde bl.a. fabriksbesøg, faste kontaktpersoner og lokal markedsføring via Swedoor. De certificerede dørmænd skal således agere ambassadører for Swedoor og repræsentere producenten hos de danske boligejere.

- Vi oplever, at mange danskere foretrækker at spørge deres lokale håndværker til råds om det rigtige valg af døre til hjemmet. Her ønsker vi at bidrage med indgående ekspertviden inden for indvendige døre og yderdøre, der kan understøtte håndværkernes arbejde i at levere lige nøjagtig det, som kunden efterspørger. Byggeriet bliver – som mange andre brancher – mere og mere specialiseret, og vi vil gerne understøtte både forbrugere og håndværkere endnu bedre, fortæller Peter Sejling.

Første kursusrække afholdes i november og vil bestå af i alt fem kurser rundt omkring i landet.

-jhn

Læs mere om Døre & vinduer

2/10 2018