Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Vinduesproducent skruer yderligere op for specialløsningerSom noget nyt har Frovin fået en specialiseret træskærer tilknyttet, som kan lave alverdens unikke detaljer på vores trævinduer og -døre.

Vinduesproducent skruer yderligere op for specialløsninger

Der er et stort potentiale i markedet for specialudviklede vinduer og døre, lyder det fra Frovin, som derfor skruer endnu mere op for de ekstraordinære håndværksmæssige kompetencer

Del artiklen på

Samfund - Arkitektur - Vinduer

Vinduesproducenten Frovin, som producerer koblede vinduer og -døre til ældre og bevaringsværdige bygninger, oplever en stigende efterspørgsel på skræddersyede dør- og vinduesløsninger, og det har nu fået virksomheden til at satse endnu mere på specialdesignede produkter:

- Vi har i løbet af de sidste par år mærket en stigende efterspørgsel på individuelle løsninger som eksempelvis specialdøre, porte, indgangspartier og specialudsmykninger med rosetter og lignende. Og de kender Frovin som en kvalitetsleverandør, og heri ligger en forventning til, at vi også håndterer specialdesignede indgangspartier m.m., hvilket derfor også kan være helt afgørende for, om vi bliver valgt til opgaven, forklarer Frovin Vinduer & Døres salgschef, Claus Haastrup, og fortsætter:

- Det er nemlig væsentligt mere attraktivt for en bygherre at kunne samle både de klassiske koblede vinduer og døre samt specialløsninger hos én leverandør, da det dels forsimpler processen og dels skaber en flot ensartethed i produkterne, der bliver leveret.

Fokus på skræddersyede løsninger
Af den grund har Frovin valgt at opprioritere de skræddersyede løsninger yderligere, så virksomheden kan levere stort set alt, der bliver efterspurgt inden for området.

- Frem til nu har vi ikke haft en opgave, som har været så kompleks, at vi har måttet sige nej til den, og det vil vi gerne have fortsætter i fremtiden. Men det kræver, at vi udvikler os på området, og blandt andet derfor har vi også fået en specialiseret træskærer tilknyttet, som kan lave alverdens unikke detaljer på vores trævinduer og -døre, fortsætter Claus Haastrup.

Bevarer den danske arkitekturhistorie
Det er ofte større boligforeninger i landets største byer, Frovin leverer løsninger til, da rigtig mange af dem er opført helt tilbage i 1800-tallet, hvor man byggede med koblede vinduer og døre. For at matche det oprindelige har Frovin specialiseret sig i det samme håndværksmæssige udtryk som dengang, men med nutidens funktionaliteter, og her skal specialafdelingen i høj grad være med til at understøtte dette:

- Vi ser ofte, at de store boligforeninger har en form for særkende, der er med til at gøre bygningen helt speciel. Det kan eksempelvis være et stort ovalt vindue, en flot port eller et vindue med mosaik. Og for at vinde en renoveringsopgave er det derfor en kæmpe fordel for os, at vi, i stedet for at kunne byde ind på 95 procent af opgaven, faktisk kan tilbyde boligforeningen eller en anden kunde hele pakken, forklarer Claus Haastrup og slutter:

- Det gør os ikke alene til en mere attraktiv leverandør, men bidrager også til, at vi i endnu højere grad er med til at bevare de forskellige arkitektoniske kendetegn, der er i bybilledet, og således en del af Danmarks historie. Og det sætter vi en store ære i.

-jhn

 

Læs mere om Døre & vinduer

27/11 2019