LCA
LCA
scroll
Udvider biksen med opkøb på MidtsjællandSom en del af InstallatørGruppen og Jesper Hansen opretholder Vvs Firmaet Bad Experten deres sin ledelse og firmanavn, lokale tilstedeværelse og tætte relation til deres samarbejdspartnere og kunder.

Udvider biksen med opkøb på Midtsjælland

Vvs Firmaet Bad Experten er blevet en del af Blikkenslagerfirmaet Jesper Hansen, som er en del af InstallatørGruppen

Vvs Firmaet Bad Experten, som udfører arbejde i det meste af Roskildeområdet og Storkøbenhavn bliver et datterselskab under Blikkenslagerfirmaet Jesper Hansen, som blev etableret i 1987, og som ledes af Jesper Hansen og Stefan Sadowski.

Vvs Firmaet Bad Experten fortsætter med samme navn, logo og lokation i Kirke Såby. Tidligere adm. direktør, Jesper Sørensen, fortsætter som afdelingsdirektør, og Stefan Sadowski bliver direktør i virksomheden.

- At blive en del af Jesper Hansen og InstallatørGruppen vil sikre, at Vvs Firmaet Bad Experten bliver mere robust, og at vi sammen kan udvikle os endnu mere og give vores kunder en endnu bedre service. Vi ser meget frem til samarbejdet, siger Jesper Sørensen.

Direktør i Jesper Hansen, Stefan Sadowski, supplerer:

- Vi er glade for at få Bad Experten ind som en del af virksomheden, så vi kan blive en endnu stærkere forretning og medvirke til den videre udvikling af gruppen.
Jesper Hansen blev en del af InstallatørGruppen i marts 2023, da gruppen blev etableret.

-dc

9/2 2024